close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: carrer Torns

Hem acabat un nou treball de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de millorar un pis situat al carrer Torns. A més a més de renovar els aspectes interiors, també ens hem encarregat de rehabilitar la terrassa. És una reforma integral completa que s’adapta a les tendències actuals.

Oferim una feina a mida i personalitzada, cada reforma integral és única. Per això disposem d’un catàleg molt variat que ens permet adaptar-nos a tots els estils decoratius. A més, la versatilitat dels nostres professionals permet més comunicació amb els propietaris de l’habitatge.

Els acabats d’aquesta nova reforma d’interiors queden compartits al vídeo següent. Per conèixer al detall els nostres projectes segueix-nos a xarxes socials. Actualitzem els nostres perfils cada dia amb contingut propi. D’aquesta manera us podem mostrar la nostra manera de treballar de forma transparent i al detall.

Reforma de cuina oberta

Un dels espais que hem millorat en aquesta reforma a Barcelona és la cuina. És un espai molt important i comptem amb un departament especialitzat en reformes de cuines. Ens adaptem a totes les necessitats i en aquest cas havia de ser una cuina oberta. Per aprofitar al màxim lespai disponible hem aplicat una distribució de cuina lineal.

D’aquesta manera, la cuina queda connectada a la zona del saló i del menjador, ubicat a l’extrem esquerre de la cuina. Hem afegit una extensió que funciona com a taula amb capacitat per a tres persones. El moble de cuina té un taulell allargat que està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

A l’extrem de la dreta hem integrat els nous electrodomèstics. Disposa de forn, microones, nevera i rentadora. Els dos darrers queden ocults per les portes de l’armari. Aquest detall potencia una imatge de cuina moderna i lineal. Una altra millora d’aquesta reforma de cuina a Barcelona és la capacitat d’emmagatzematge més gran. Disposa de calaixos i armaris a la part inferior i superior del taulell.

Nou disseny interior

Com que és una cuina oberta la seva imatge segueix la línia decorativa global. En aquesta ocasió, hem aplicat un disseny interior d’estil contemporani. Els tons neutres són protagonistes per aconseguir espais acollidors i familiars. Per això hem potenciat aspectes com la lluminositat i l’amplitud visual.

Hem pintat les parets amb un to beix que permet que la llum natural flueixi amb facilitat. A més, és un color molt agraït i que accepta tota mena de decoracions. Aquest color s’ha fet servir tant per pintar el saló com els dormitoris. També es combina molt bé amb el nou paviment, un terra tipus hidràulic en to blanc i verd.

Un altre detall interessant ens porta al sostre de la zona principal. Ho hem restaurat i ara llueix una espectacular volta catalana. El sostre de maó vist manté l’essència clàssica dels pisos de Barcelona. A més de l’interiorisme, també ens hem encarregat de la reforma de terrassa. Hem pintat les parets, anivellat el terra i l’hem moblat amb una taula i diverses cadires.

Reforma de bany funcional

Un altre espai millorat és la cambra de bany. Ara la zona de neteja està llesta per oferir les millors prestacions en tot moment. Ens hem encarregat d’actualitzar la vostra imatge interior i d’instal·lar els nous sanitaris. En aquest sentit tenim un catàleg ampli i variat per a tot tipus de reformes de banys.

Al costat esquerre de l’entrada hi trobem el moble del lavabo amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. Sobre aquesta peça de to verdós descansa un taulell de color blanc i un lavabo de disseny quadrat. Just al costat hem instal·lat el nou vàter. És de concepte clàssic amb línies modernes amb el taulell a l’esquena.

La zona d’aigües està equipada amb un plat de dutxa rectangular. En súper pràctic i queda protegit per unes mampares de portes corredisses. Per a la nova imatge hem mantingut la identitat de la resta de la vivenda. Les parets estan enrajolades a mitja alçada amb rajoles blanques i la resta ho hem pintat de beix. Per al paviment hem fet servir el mateix d’estil hidràulic que a les altres zones del pis.

Pressupost de reforma integral

Si t’ha agradat aquesta reforma a Barcelona i també vols renovar el teu pis, contacta amb nosaltres. Truca’ns al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma sense compromís. En pocs dies el tindrem llest i t’ho lliurarem amb un projecte a mida.