close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Premià de Mar

Una nova reforma integral finalitzada ens porta fins a la localitat de Premià de Mar. A més de treballar a Barcelona ciutat a Grupo Inventia també ens desplacem a localitats de les rodalies. En aquest tipus de reformes integrals seguim els mateixos passos. Visita inicial a l’habitatge, recollida de dades i elaboració d’un projecte personalitzat. Tot això sense cap cost ni compromís per als propietaris.

Després del treball realitzat pels nostres professionals aquest habitatge de Premià de Mar s’ha convertit en una veritable llar. S’ha tractat d’una reforma integral completa en la qual s’ha millorat tant l’aspecte de disseny interior com el de l’equipament a estances clau. Els acabats generals d’aquest nou treball poden apreciar-se en el següent vídeo.

La nostra empresa de reformes integrals s’adapta a tots els estils decoratius de mercat i també a cada pressupost. Això no ens impedeix oferir solucions efectives a les millores d’un habitatge i d’oferir materials de les millors qualitats. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís truca’ns al 93 209 97 17.

Espais amplis i lluminosos

Un dels primers punts a tractar en aquesta reforma integral a Premià de Mar és el de el nou disseny interior de l’habitatge. La imatge de les seves estances s’ha renovat completament per aconseguir espais molt lluminosos i visualment amplis. Un disseny contemporani en el qual s’han utilitzat tons neutres i acollidors.

En base a les necessitats dels propietaris nostre equip d’interioristes a Barcelona ha treballat per aconseguir una llar càlida i apte per a tots els moments de la setmana. Les parets, incloses les d’estances com la sala d’estar o els dormitoris s’han pintat amb un to suau de color beige. S’ha aconseguit un ambient agradable i idoni per a una llar actual.

Les portes, els sòcols i les finestres també s’han canviat. Elements que són de color blanc i aporten una toc modern a l’interiorisme general. Contrasten de manera subtil amb el color beige de les parets i amb les tonalitats del sostre, que s’ha pintat de blanc. Un altre elements que s’ha canviat és el paviment.

En tota la superfície de l’habitatge, excloent cuina i banys, s’ha col·locat un terra de parquet laminat en tons de fusta natural. Contribueix a generar més abrigall i calidesa a l’ambient general encaixant perfectament en la nova imatge. A més es tracta d’un material resistent i durador.

Reforma de bany i lavabo

Altres espais millorats en aquesta reforma integral són les cambres de bany. En la cambra de bany principal s’ha treballat en la millora de la imatge i de l’equipament sanitari. Ara ofereix un ambient perfecte per a una estada d’ús diari i presenta una gran funcionalitat en el seu ús. Un dels seus nous elements és un lavabo que inclou dos calaixos per a l’emmagatzematge. Sobre aquest s’ha col·locat un mirall de bany que s’il·lumina amb un encès tàctil.

A aquests els acompanya una parella de vàter i bidet. Tots dos són flotants i aporten modernitat. En el fons del bany s’ha col·locat un plat de dutxa que queda protegit amb mampares de portes corredisses. Per al disseny interior s’ha apostat per un enrajolat amb rajoles beige i un nou terra de rajoles grises.

L’habitatge també compta amb un lavabo que funciona com a espai extra d’higiene diària. S’han instal·lat un vàter flotant i un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. Per a la imatge s’ha utilitzat un disseny similar a l’anterior. Rajoles de color beige per a l’enrajolat de les parets i terra de color gris. En línies generals uns banys de disseny contemporani.

Reforma integral de cuina

Al tractar-se d’una reforma integral no pot faltar una millora completa de la cuina. És una dels espais més importants d’una llar i a Grupo Inventia comptem amb un equip de professionals especialitzats en ella. La cuina s’ubica en una estança pròpia a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa. Un elements perfecte per aprofitar a l’màxim l’espai disponible.

A la dreta de l’entrada s’ha col·locat un moble de cuina en el qual s’han integrat els electrodomèstics. Concretament la nevera, el forn i el microones. A la banda esquerra s’ha disposat una allargada taulell que s’ha equipat amb una pica i una placa vitroceràmica. Al seu torn aporta una gran superfície de suport i de treball.

Una altra de les millores en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat de emmagatzemi. El moble de cuina s’expandeix tant en la part inferior com superior del taulell de cuina. Diversos calaixos i armaris permetran mantenir una organització perfecta en aquesta cuina. També compta amb una barra d’esmorzar ancorada a la paret de la dreta.

Reforma integral Grupo Inventia

La nostra empresa de reformes integrals treballa per garantir els millors resultats en la renovació de la teva llar. Comptaràs amb l’assessorament personalitzat dels nostres professionals i podràs escollir entre un ampli ventall d’opcions per als nous elements. Truca’ns al 93 209 97 17, explica’ns que necessites a casa teva i et lliurarem un projecte a mida sense cap compromís.