close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Rambla Catalunya de Barcelona

Hem acabat un nou projecte de reforma integral a Barcelona, concretament a la Rambla Catalunya. Ens hem encarregat d’adequar un habitatge perquè disposi de tots els recursos actuals. Per això hem millorat tant la seva imatge interior com totes les seves instal·lacions. D’aquesta manera hem aconseguit crear una llar moderna i funcional.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes, podem adaptar-nos a tot tipus d’estils decoratius i a qualsevol necessitat. Compartim tots els treballs que finalitzem a Barcelona i rodalies a les nostres xarxes socials. Segueix-nos per conèixer quines millores podríem aplicar a casa teva.

Reforma de cuina oberta

La nova cuina és de concepte obert i disposa de dues zones. D’una banda, tenim un moble de cuina en forma de L. De l’altra, una illa de cuina que ofereix superfície de suport i que està equipada amb una pica. A més, el taulell sobresurt de la base per crear una barra d’esmorzar còmoda i funcional. A la part inferior també té buits a mida per integrar el rentaplats i la rentadora.

El moble de cuina principal té un taulell allargat equipat amb una placa vitroceràmica. Alhora, ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. Compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina tant a la part inferior com a superior. A l’extrem dret hi ha un buit reservat per a la nevera i a l’extrem oposat, hem integrat el forn i el microones.

Com que és una reforma de cuina oberta la imatge ha de combinar amb el disseny global de l’habitatge. En aquest cas es tracta d’un interiorisme contemporani amb tons neutres com a protagonistes. La part inferior del moble de cuina i els extrems tenen un acabat en to gris. Per la seva banda, els armaris superiors presenten acabats de fusta natural. Combinen perfectament amb el paviment ceràmic que hem col·locat.

Banys funcionals

També ens hem encarregat de fer una completa reforma de banys. Hem millorat els dos espais d’higiene d’aquest habitatge amb una nova imatge i un nou equipament sanitari. Ara les dues cambres de bany estan preparats per oferir les millors prestacions en tot moment.

Cada cambra de bany compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge de dos calaixos incorporat. D’aquesta manera podem garantir una organització correcta de tot tipus de productes d’higiene. L’acompanya un vàter de línies modernes amb les cisternes a l’esquena. També, una zona d’aigües amb un plat de dutxa protegit amb una mampara transparent.

En aquesta reforma de banys hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix. Així, hem aconseguit crear uns espais molt lluminosos i visualment amplis. Ho hem combinat amb un terra de rajoles en to gris pedra. En línies generals, el resultat d’aquestes reformes de bany són dos lavabos d’imatge moderna i funcionals.

Nou disseny interior

A més de renovar estances clau com ara la cuina i els banys, també ens hem encarregat d’actualitzar el disseny interior de l’habitatge. El nostre equip d’interioristes a Barcelona ha treballat sobre la base d’un estil contemporani. L’objectiu és obtenir espais acollidors potenciant la lluminositat i l’amplitud.

Hem pintat les parets de color blanc. D’aquesta manera s’aprofita al màxim la llum natural a zones com el saló o els dormitoris. Es genera un ambient agradable i ideal per estar amb la família i els amics. A més, el disseny interior neutre accepta molts tipus de decoració. És un estil d’interiorisme molt versàtil.

Un altre element important que hem canviat és el paviment. S’ha escollit un terra ceràmic amb un acabat que imita la fusta. Gràcies a aquest detall s’aconsegueix generar més sensació de calidesa. A nivell pràctic, es tracta d’un paviment resistent i apte per estar a qualsevol espai de la casa.

Pressupost de reforma integral

Si estàs interessat a fer una reforma integral contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Prepararem un projecte a mida i personalitzat. T’ho lliurarem sense compromís juntament amb un pressupost de reforma detallat i ajustat a les teves peticions.