close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Rambla Guipúscoa de Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia hem finalitzat un nou treball de rehabilitació d’habitatge. Aquesta es situava a la Rambla Guipúscoa de Barcelona i ens vam encarregar de realitzar tasques de millora tant en l’aspecte del disseny interior com en el de l’equipament. Una vegada conclòs el treball de reforma integral a Barcelona, l’habitatge llueix un estil contemporani en totes les seves estances.

De fet en el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals. En línies generals vam utilitzar tonalitats neutres per pintar les parets i vam col·locar un terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’aquesta manera les estances com el saló, el passadís o els dormitoris presenten un ambient modern i acollidor.

Reforma de cuina a Barcelona

Es tracta d’una cuina independent i distribuïda de forma lineal. Els nous elements de cuina es concentren a la part dreta de l’estança. És allà on es va disposar el taulell, que es va equipar amb una pica i una placa vitroceràmica. Aquesta reforma de cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge tant a la zona inferior com superior del taulell de cuina, on també es van encastar el forn i el microones.

En el fons d’aquesta reforma de cuina es va disposar un armari amb un buit a mida per encastar la nevera. Es va escollir un moble de cuina blanc, el mateix color que es va utilitzar per a les parets i el quadre de comandament. D’aquesta manera l’estança genera major lluminositat i amplitud. Com a complement, el paviment de rajoles col·locat és de color gris, creant un excel·lent contrast.

Reforma de bany a Barcelona

Després del treball de reforma de bany l’estança està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat des del primer dia. El nou equipament sanitari consta d’un lavabo amb moble calaixera incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. Al seu torn, es va ampliar la capacitat d’emmagatzematge ancorant un armari de bany blanc a la paret.

Per a la nova imatge de la cambra de bany es va optar per un enrajolat de parets total. Per a això es van utilitzar rajoles de color blanc, atorgant un ambient acollidor en l’estança. Amb el paviment i l’enrajolat de la dutxa es busco generar un contrast agradable a aquest col blanc que també és present en els mobles de bany. Per aconseguir-ho es van utilitzar rajoles i rajoles de color gris.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia comptarà amb l’assessorament necessari per aconseguir que la teva reforma integral sigui un èxit. Tindràs a la teva disposició els millors professionals del sector i podràs escollir entre un ampli catàleg d’elements per a la teva nova llar. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.