close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Travessera de les Corts

Un nou projecte de reforma integral a Barcelona ens porta fins a la Travessera de les Corts. En aquesta zona tan coneguda de la ciutat ens hem encarregat de renovar completament un habitatge. Les millores que hem aplicat van des de lʻinteriorisme de totes les estances fins a lʻequipament dʻespais com la cuina i els banys.

Gràcies als nostres serveis de reforma podem adaptar-nos a tota mena de necessitats i demandes. A més a més, el nostre equip té una àmplia experiència i treballa per oferir les millors opcions en tot moment. El nostre objectiu com a empresa de reformes a Barcelona és que gaudeixis de la teva nova llar des del primer dia.

Per apreciar el resultat d’aquesta reforma integral a la Travessera de les Corts compartim els nous acabats en un vídeo. Si tu també vols renovar la teva llar contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost de reforma que t’entreguem sense compromís. Truca’ns al 93 209 97 17 per poder atendre’t personalment.

Reforma de cuina oberta

La cuina és oberta al saló i al menjador i està molt ben delimitada visualment. La zona principal té distribució lineal, tot i que també compta amb una illa de cuina. Aquesta funciona com a barra d’esmorzar, perfecta per dur a terme esmorzars i menjars distesos. A més, també ofereix una àmplia superfície de suport i capacitat d’emmagatzematge a la part inferior.

El moble de cuina lineal té un taulell equipat amb una placa de cocció i una pica d’un sol si. Tant a la part inferior com a superior compta amb calaixos i armaris que amplien l’emmagatzematge de cuina. Als extrems hem integrat els nous electrodomèstics. A l’esquerra hi ha el forn i el microones, tots dos amb acabat negre, ia la dreta hi ha la nevera. Al moble de cuina inferior també hem integrat un rentaplats.

Una reforma de cuina funcional amb un disseny modern. Combina els acabats en blanc i negre amb alguns detalls de fusta. Aquests últims els veiem als armaris superiors i també al terra de parquet.

Nous banys

També ens hem encarregat de reformar les dues cambres de bany que té la vivenda. En tots dos casos hem aplicat el mateix disseny interior de bany i els hem equipat amb tres noves peces sanitàries. Ara cada espai de neteja està llest per oferir les millors prestacions en tots els moments.

Cada reforma de bany té un lavabo de sobre taulell amb un moble d’emmagatzematge allargat amb acabats de fusta. Hem instal·lat un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. Així aconseguim una imatge moderna i també generar més espai visual. Per a la zona d’aigua una cambra de bany té un plat de dutxa i l’altre una banyera. En tots dos caos hem col·locat una mampara protectora.

Per a la nova imatge ens hem decantat per un estil neutre per aconseguir més lluminositat i sensació d’amplitud. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color blanc i hem col·locat un terra de color gris. Es tracta de superfícies resistents i que requereixen un manteniment molt senzill.

Nova imatge

A més de les reformes de cuina i de banys també hem treballat el nou interiorisme de la vivenda. Al costat dels propietaris ens hem decantat per un disseny contemporani amb protagonisme dels tons neutres. L’objectiu principal ha estat dotar a cada zona de l’habitatge un ambient càlid i acollidor.

Per això hem pintat les parets de color blanc i hem col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Gràcies a aquesta combinació, hem aconseguit que la llum flueixi amb facilitat per potenciar la sensació d’amplitud i lluminositat. Aquesta nova imatge l’observem al saló, al passadís o als dormitoris.

Fes la teva reforma integral

Si vols millorar qualsevol aspecte de casa teva contacta amb nosaltres sense compromís. Podeu conèixer tots els nostres projectes de reforma integral a través de les xarxes socials. Les actualitzem diàriament perquè puguis veure tot el que podríem aplicar a la teva nova llar.