close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Marià Aguiló de Barcelona

Ens hem encarregat de renovar completament un pis al carrer Marià Aguiló de Barcelona. Un projecte de reforma integral amb millores a l’interiorisme ia les instal·lacions i equipament. Ara aquest pis disposa de tot allò necessari per oferir les millors prestacions en el dia a dia. Tot això mitjançant un projecte personalitzat i ajustat a les necessitats dels propietaris.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els compartim al següent vídeo que també podeu veure al nostre canal de Youtube. Actualitzem les nostres xarxes socials diàriament amb projectes reals que acabem tant a Barcelona com a municipis propers. D’aquesta manera pots veure de manera real les millores que podem fer a casa teva.

Cuina a dos fronts

La cuina està situada en una estada pròpia a la qual accedim per una porta corredissa. És un element ideal per poder aprofitar al màxim tot l’espai de la cuina. Com que és un espai ampli hem fet servir una distribució de cuina a dos fronts. Cada element està situat al lloc ideal per ser més funcional.

A l’extrem del costat esquerre hem col·locat una nevera de doble porta. Tot seguit neix un taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Disposa de capacitat d’emmagatzematge amb diversos armaris i calaixos tant a la part inferior com a la superior. Tot això en una combinació amb moble de cuina negre i taulell de color blanc.

Hem col·locat un altre mòdul del moble de cuina al costat dret i també compta amb un taulell equipat amb una pica d’un sinus. Disposa de diversos buits a mida per col·locar nous electrodomèstics. Hi ha espai per a un rentaplats, un microones i un forn. A més, també disposa de capacitat demmagatzematge.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral a Barcelona també ens hem encaragat de millorar les cambres de bany. El nostre equip s’ha encarregat d’aplicar una imatge nova i instal·lar un equipament modern i funcional. El resultat ha estat de dos espais de neteja que es complementen perfectament i es poden fer servir en tot moment.

Per a la nova imatge d’aquesta reforma de banys s’ha fet servir una mateixa línia decorativa. D’aquesta manera, les cambres de bany també queden connectades a través del disseny interior. Hem enrajolat les parets per complet amb rajoles de color beix. Ara les cambres de bany tenen una imatge lluminosa i visualment àmplia.

Pel que fa al nou equipament sanitari, cada reforma de bany disposa d’un nou lavabo, inodor i zona d’aigües. En aquest darrer element veiem una variació, ja que en un hem col·locat un plat de dutxa ia l’altre una banyera. També hem col·locat a cadascun un armari de bany vertical per ampliar la capacitat d’emmagatzematge.

Nou disseny interior

A més de les reformes de cuina i banys també ens hem encarregat de millorar el disseny interior de cada estança de l’habitatge. Després de les reunions prèvies per establir la decoració que havíem de seguir, hem aplicat un disseny interior contemporani. Hem fet servir colors de tonalitat clara per aconseguir espais fresc i d’ambient acollidor.

Per a les parets hem escollit un to clar de blau, ideal perquè la llum natural flueixi amb facilitat per tots els racons de la casa. També ens hem encarregat de col·locar el nou paviment a totes les estances. S’ha escollit un terra de parquet amb un acabat de fusta clara.

Amb aquesta combinació tan ben avinguda espais com el saló i els dormitoris tenen una imatge ideal per descansar i gaudir de la llar amb la família i els amics. Altres millores en el disseny interior les veiem a les noves portes de color blanc que ens hem encarregat de col·locar a cada accés. En alguns casos, hem col·locat portes corredisses per no perdre superfície de l’interior de l’habitació.

Pressupost de reforma integral

El nostre catàleg de materials i la nostra versatilitat en reformes integrals ens permeten oferir-te les millors opcions a tots els canvis que vols aplicar a la teva nova llar. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma sense compromís.