close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Telègraf de Barcelona

Les reformes integrals de Grupo Inventia segueixen sumant projectes finalitzats amb èxit. Fa pocs dies que el nostre equip va donar per finalitzada la reforma que s’estava duent a terme en un habitatge situat al carrer Telègraf de Barcelona. S’ha tractat d’una renovació total en què s’ha millorat tant el disseny interior com l’equipament d’estances com la cuina i els banys.

S’ha utilitzat un disseny d’estil contemporani, aconseguint espais amplis i lluminosos. Per a això les parets s’han pintat de color beige i s’ha combinat amb un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Totes aquestes millores realitzades poden apreciar-se en el vídeo que compartim tot seguit.

Reforma de cuina

A la cuina s’accedeix a través d’una porta corredissa i ens trobem una disposició en forma de L. A l’extrem de l’esquerra està encastada la nevera i seguidament neix un taulell. Aquest està equipat amb una cuina de tres fogons i en la seva part inferior compta amb un forn i un rentaplats. També s’han col·locat armaris i calaixos per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior.

El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a una superfície en la qual es va col·locar la pica. A la part dreta es va col·locar un moble de cuina en el qual es va encastar al microones. Aquesta mateixa zona també compta amb una barra de cuina que amplia la superfície de suport. Tot això embolicat en un ambient que combina el color blanc i els acabats en fusta.

Reforma de banys

En aquest treball de reforma integral a Barcelona ens encarreguem de renovar per complet dues cambres de bany. En ells es va instal·lar un equipament sanitari nou i modern. Aquest es compon, en les dues reformes de bany, de labavo amb moble d’emmagatzematge, inodor i dutxa. Aquest últim element té tancaments de mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge d’aquests banys es va apostar per un enrajolat total de parets. Per a això es van utilitzar rajoles de color beige. D’aquesta manera s’han aconseguit estances molt lluminoses i visualment àmplies. Per al paviment es va escollir un terra de gres també en to neutre. Un altre detall d’aquesta reforma de banys és que en els dos casos es van col·locar portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix un projecte personalitzat i a mida per la teva reforma integral. Explica’ns que necessites i et lliurarem de forma gratuïta i sense compromís un projecte en 3D i un pressupost detallat. Pots omplir aquest formulari o trucar-nos directament al 93 209 97 17.