close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al Passeig Verdum de Barcelona

Comença l’any 2021 a Grupo Inventia i ho fa amb un nou treball de reforma integral finalitzat a Barcelona. El nostre equip s’ha encarregat de dur a terme aquesta renovació d’habitatge al Passeig Verdum. S’ha tractat d’un treball en el qual ens hem encarregat tant de l’interiorisme de totes les estances com de la instal·lació de el nou equipament.

Abans de comentar alguns dels detalls d’aquesta nova reforma integral a Barcelona compartim aquest vídeo. En ell poden apreciar els acabats generals i el resultat final de la feina. Per veure totes les reformes integrals que hem dut a terme a Grupo Inventia et convidem a seguir-nos al nostre canal de Youtube.

Nou interiorisme

Un dels punts principals d’aquesta reforma integral era la de millorar i actualitzar la seva imatge. El projecte ha implicat un profund treball d’interiorisme per imprimir un disseny contemporani en tot l’habitatge. L’objectiu ha estat crear espais lluminosos i amplis, cosa que s’ha aconseguit gràcies a utilitzar tonalitats neutres.

Les parets es espais com la sala d’estar o els dormitoris s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera la llum natural s’expandeix a cada racó de la casa. Per a les noves portes i sòcols també s’ha utilitzat el color blanc, aconseguint així una imatge homogènia i unificada. El complement perfecte ha estat la col·locació d’un terra ceràmic imitació parquet. Ara s’aprecia una imatge càlida que és ideal per a una llar.

Reforma integral de cuina

Una altra de les espai a millorar en aquesta reforma integral a Barcelona era la cuina. Se situa en una estança pròpia i s’ha escollit una distribució en forma de L. A l’extrem esquerre s’han integrat els nous electrodomèstics, tots ells amb acabat en acer inoxidable. Es componen de nevera, forn i microones. Tot seguit apareix el primer tram de taulell, oferint una àmplia superfície de suport i sent la ubicació de l’aigüera.

El moble de cuina, de color blanc, gira cap a la dreta per donar pas a un segon taulell de cuina. Sobre ella s’ha instal·lat una moderna placa vitroceràmica. Tant en la part inferior, on s’ha integrat la rentadora, com superior d’aquesta taulell s’han disposat armaris i calaixos. La reforma de cuina ha servit per generar una àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Reforma de bany

Per a la reforma de bany s’ha seguit la imatge general utilitzada en tota la reforma integral. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color blanc i s’ha col·locat el mateix terra ceràmic amb acabat en fusta. Ara l’estança és molt lluminosa i presenta la imatge idònia per a un espai d’ús diari.

De la mateixa manera també s’ha renovat completament l’equipament sanitari. El primer que trobem és una parella de vàter i bidet de línies modernes. Just al seu costat se situa un lavabo amb un moble de color blanc integrat a la seva zona inferior. El nou plat de dutxa se situa en la part final del bany. És ampli, pràctic i està protegit amb una mampara estàtica.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició tot el necessari perquè la reforma integral de la teva llar sigui un èxit. Comptem amb professionals experimentats en el sector de les reformes i treballem amb els millors materials. Oferim una excel·lent relació qualitat-preu i ens adaptem a tots els estils i pressupost. Pots sol·licitar el teu omplint aquest formulari o trucant al 93 209 97 17.