close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Arenys de Munt

L’equip de reformes integrals de Grupo Inventia s’ha desplaçat fins a la localitat d’Arenys de Munt per dur a terme la renovació completa d’un habitatge. Com es pot apreciar en el vídeo i en la galeria que compartim en aquest post, acabats els treballs de reforma integral l’habitatge llueix un estil contemporani i totes les seves estances presenten un ambient d’allò més acollidor.

Interiorisme

Pel que fa a l’apartat de l’interiorisme es va buscar dotar les estances d’un ambient càlid a través de tonalitats neutres i agradables per a la vida diària. Tant en espais com la sala d’estar i els dormitoris les parets es van pintar de color blanc, utilitzant-se també aquesta tonalitat per al sòcol.

Això es va combinar amb un encertat terra de parquet en tons mitjans de fusta. D’un acabat similar també es van col·locar les portes, creant un bonic contrast entre elles i el color blanc de les parets. Amb aquesta combinació en el disseny interior i les entrades de llum natural amb què compten les estances es va aconseguir generar espais molt lluminosos i visualment més àmplis.

Reforma de bany

En aquest nou treball de Grupo Inventia també ens vam encarregar de dur a terme la reforma de banys. Es tracta d’un bany principal i un de cortesia i tots dos estan equipats per complet. A cada reforma de bany es va instal·lar un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares. A més, a la cambra de bany principal es va afegir un bidet.

Per al disseny interior de les cambres de bany es va apostar per un enrajolat de parets complet amb rajoles de color gris suau. Aquesta imatge neutra genera un ambient molt agradable i permet introduir altres acabats com els de fusta, presents en el moble del lavabo i a les portes. Com a detall, la paret de la dutxa del bany principal es alicató amb rajoles que imiten la fusta.

Empresa de reformes integrals

A Grupo Inventia trobaràs als professionals indicats perquè la reforma integral de la teva llar tingui tot allò que necessites. A més t’oferim l’elaboració d’un projecte d’interiorisme a mida i sol·licitar el teu pressupost sense cap cost ni compromís.