close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Badalona: carrer Guash

L’equip de reformes integrals de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Guasch de Badalona per dur a terme una completa renovació en el disseny interior i l’equipament de l’habitatge. A més d’actuar a Barcelona ciutat també ens desplacem a localitats de les rodalies, com és el cas. Pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i informar-te sense compromís dels nostres serveis.

Es tracta d’un treball de reforma integral en el qual en línies generals es va aplicar un interiorisme d’estil contemporani en totes les estances. L’objectiu era el d’aconseguir espais acollidors i agradables tant per als moments tranquils en família com en aquells en què es reben visites. En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits.

Reforma de cuina

La cuina és una de les estances indispensables en qualsevol habitatge i en aquest cas es treball perquè oferís les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Es tracta d’una cuina distribuïda en forma d’U i que està oberta a la sala. Al costat obert es va col·locar un tram de taulell equipat amb una pica i que al seu torn té funció de barra d’esmorzar.

A la part central d’aquesta reforma de cuina es va disposar un tram de taulell de cuina sobre el qual es va instal·lar una placa vitroceràmica i es va encastar el forn a sota. A la part dreta apareix una nova taulell que aporta superfície de suport, mentre que en l’extrem es va disposar un buit a mida per encastar la nevera. Amb tot això, la capacitat d’emmagatzematge a la cuina també es va ampliar amb escreix.

Reforma de bany

La cambra de bany, a el qual s’accedeix a través d’una porta corredissa, ens rep amb un excel·lent paviment tipus hidràulic que deixa clar que es tracta d’una estança amb molta personalitat. A aquest li acompanya un enrajolat a mitja alçada amb rajoles blancs, mateix color amb què es va pintar la resta de la paret. Gràcies a aquestes tonalitats neutres, altres acabats també són benvinguts en aquesta reforma de bany, com la fusta que llueix el moble de lavabo.

Si el disseny interior de la cambra de bany es va renovar per complet, no podia ser menys l’equipament sanitari. Ara l’estança compta amb elements moderns que ofereixen les millors prestacions en el seu ús. Aquest es compon de l’esmentat lavabo amb moble d’emmagatzematge a la part inferior, un vàter i una pràctica dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia volem oferir-te el projecte de reforma integral que et mereixes. Per això cada treball comença amb una visita prèvia per oferir-te les millors idees i solucions al teu necessitats. Tot això t’ho lliurem al costat d’un pressupost gratuït i sense compromís.