close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Badia del Vallès

Aquesta mateixa setmana hem conclòs un nou treball de reforma integral d’habitatge. L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a la localitat de Badia del Vallès per dur a terme una renovació total que va implicar treballs d’interiorisme i d’equipament en estances com la cuina o el bany. Recordem que pots sol·licitar el teu pressupost de reforma tant si el teu habitatge s’ubica a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies.

Amb el treball de reforma integral finalitzat, l’habitatge llueix un estil contemporani i està llest per oferir les millors prestacions des del primer dia. Abans de repassar els detalls més destacats poden apreciar els acabats generals en el següent vídeo.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda a dos fronts. Al costat esquerre es va col·locar una allargat taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una pica doble, a més d’oferir una àmplia superfície de suport. A la zona inferior es va encastar el forn, situat al costat de armaris i calaixos que aporten capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

A la part dreta d’aquesta reforma de cuina es va disposar un buit a mida per encastar la nevera. Al seu costat es situa un armari de cuina que amplia la capacitat d’emmagatzematge de l’estança. En aquest treball destaca el color blau viu amb el qual es va pintar la paret i les rajoles tipus metro amb els quals es va enrajolar la pared superior del taulell de cuina.

Reforma de bany

Amb la reforma de bany l’estança compta amb un nou equipament sanitari a punt per oferir les millors prestacions. Aquest consta d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una dutxa. La separació d’aquesta es va realitzar amb una paret de vidre, aportant una imatge moderna i amb molta personalitat a l’estança.

Quant a la seva nova imatge, la paret de l’esquerra es va enrajolar a mitja altura amb rajoles bisellades blanques i es va pintar del mateix color la resta de paret fins arribar al sostre. A la paret de la dreta es va realitzar el mateix procés però utilitzant rajoles i pintura de color vermell. Les rajoles bisellades vermelles s’estenen fins a la paret de la dutxa.

Empresa de reformes integrals

A Grupo Inventia t’oferim els millors projectes per la teva reforma integral. Disposem d’un ampli catàleg de materials i equipament perquè la teva llar llueixi tal com vulguis. Per conèixer els nostres serveis contacta amb nosaltres sense cap compromís.