close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barberà del Vallès

Nou treball de reforma integral finalitzat a les rodalies de Bracelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de reformar completament un habitatge situat al municipi de Barberà del Vallès. Un treball de reforma integral on hem millorat tant els aspectes del disseny interior com el de les instal·lacions i el de l’equipament. Aquest darrer punt sobretot en espais com la cuina i la cambra de bany.

Les reformes integrals que executem a Grupo Inventia es caracteritzen per ser personalitzades i a mida de cada client. En aquest cas, el projecte de rehabilitació d’habitatge també s’ha emmarcat en les necessitats expressades pels propietaris. Gràcies a la nostra capacitat d’adaptació i la varietat de materials amb què treballem és una tasca més que assumible pels nostres professionals.

Al següent vídeo exposem els acabats d’aquesta reforma integral a Barberà del Vallès. Es poden apreciar les millores realitzades a totes les estances de l’habitatge. Per conèixer més projectes finalitzats et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials.

Reforma de cuina a L

La cuina ocupa un espai propi i independent on s’accedeix a través d’una porta corredissa. D’entrada, aquesta és una gran millora, ja que així s’aprofita al màxim l’espai de la cuina. Es tracta d’un espai ampli on s’ha col·locat un moble principal de cuina en forma de L.

A l’extrem del costat dret s’ha disposat un forat a mida per integrar la nevera. Seguidament neix el tram més allargat de taulell. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i de treball, a més de comptar amb la placa vitroceràmica. A la part inferior s’ha integrat el forn, mentre que al moble superior s’ha fet el mateix amb el microones. Una altra de les millores en aquesta reforma de cuina és l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram equipat amb una pica d’un si. A la part inferior compta amb un buit a mida per integrar el rentaplats i més capacitat demmagatzematge. Per al moble d’aquesta reforma de cuina s´ha escollit un acabat en tons mitjans de fusta. Combina molt bé amb els tons neutres de les parets i el color gris del nou paviment de cuina.

Reforma integral de bany

La cambra de bany també s’ha vist millorada tant en imatge com en equipament sanitari. Ara disposa de peces sanitàries modernes i funcionals a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús. A la banda esquerra s’ha col·locat un lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. Un moble de bany amb dos calaixos que es presenta en acabats foscos de fusta.

Just al davant s’ha instal·lat el nou vàter. Es presenta amb una imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena, encara que amb unes línies modernes i actuals. A la part del fons d´aquesta reforma de bany s’ha ubicat la zona d’aigües. Es tracta d’un plat de dutxa força ampli i que queda protegit per unes mampares transparents.

Pel que fa al nou disseny de bany s’ha seguit la línia general aplicada a tot l’habitatge. Tons neutres per generar un espai còmode i que potencia la lluminositat i l’amplitud. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color blanc. Es combina amb un nou paviment de bany que és de rajoles amb acabat beige.

Nou interiorisme contemporani

A més dels treballs de reforma a la cuina i al bany també s’han realitzat millores a l’interiorisme de tot l’habitatge. En línies generals s’ha optat per un disseny interior contemporani on les tonalitats neutres són protagonistes. Amb elles s’aconsegueixen espais lluminosos i amplis que generen ambients agradables i acollidors.

La majoria de parets s’han pintat amb un suau to de gris. Es tracta d´un color molt acollidor i que potencia altres elements de nou interiorisme de l’habitatge. Per exemple, les noves portes de color blanc o els sòcols, que també són de color blanc. D’aquesta manera s’ha aconseguit una imatge homogènia i que accepta tota mena de decoracions.

També s’ha canviat el paviment a tots els espais. S’ha instal·lat un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Encaixa perfectament en la imatge global que es pretén i aporta més sensació de calidesa. Una característica perfecta a zones com la sala d’estar o els dormitoris.

Pressupost de reforma integral

Si t’ha agradat aquest projecte de reforma integral i tens interès a renovar algun aspecte de casa teva contacta amb nosaltres. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar un projecte i un pressupost de reforma integral a mida. En pocs dies el tindrem preparat i t’ho lliurarem sense cap mena de cost ni compromís. També atenem consultes per WhatsApp (icona a la part superior dreta).