close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barberà del Vallès

A Grupo Inventia hem donat per finalitzada una nova rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió la nostra empresa de reformes integrals es va desplaçar fins a la localitat de Barberà del Vallès per dur a terme treballs tant en els aspectes de interiorisme com en el d’equipament d’estances.

En línies generals el resultat va ser l’esperat, aconseguint imprimir una imatge contemporània a tots els espais i dotant-los dels elements necessaris per oferir les millors prestacions des del primer dia. En el següent vídeo es poden apreciar amb detall els acabats generals aconseguits en aquesta reforma integral.

Reforma de cuina

La cuina és una de les estances més importants en qualsevol llar i en aquesta ocasió vam treballar per renovar-la per complet. Es tracta d’una cuina oberta, però que es situa en el seu propi espai, aconseguint independència i al seu torn funcionalitat a l’hora de la mobilitat entre estances. Es va distribuir en forma d’U, afegint a més un tram de taulell a la part oberta. Aquest aporta major superfície de suport i pot funcionar com a barra d’esmorzar.

A la banda esquerra d’aquesta reforma de cuina es van e ncastar els electrodomèstics, compostos per nevera, forn i microones. A la part central es va col·locar una allargada de sobre que es va equipar amb una placa vitroceràmica. El costat dret també està ocupat per un taulell, lloc on es va col·locar la pica.

Reforma de banys

Els dos banys amb què comptava l’habitatge també van ser objecte d’una renovació total. La nova imatge de les dues estances és moderna i genera un ambient molt agradable. En aquesta reforma de banys les parets es van enrajolar amb rajoles de color gris, simulant un to pedra. La combinació amb un terra de gres d’acabats en fusta és espectacular.

En quant a l’equipament sanitari els dos banys compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter. Una de les diferències està a la zona d’aigües, ja que un d’ells té una dutxa protegida amb mampares transparents i l’altre una banyera. En definitiva, es van aconseguir dues estances a punt per oferir les millors prestacions.

Reformes integrals Grupo Inventia

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals del sector de les reformes integrals a Barcelona i rodalies. Per sol·licitar el teu projecte, gratuït i sense compromís, pots contactar directament amb nosaltres.