close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Barcelona: del render 3D a la realitat

Fa escassament uns dies vam finalitzar una nova reforma integral a Barcelona. El nostre equip es va desplaçar fins al carrer Viladomat per dur a terme millores tant en l’apartat de l’interiorisme com en el de l’equipament d’estances clau. En línies generals vam aconseguir aplicar un disseny contemporani, creant estances àmplies i lluminoses.

Abans de cimentar alguns dels detalls més destacats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona, compartim un vídeo en el què es pot veure com aquest treball va passar d’un projecte en renders 3D a la realitat. Després d’elaborar diverses idees vam aconseguir la imatge i l’equipament desitjat pels propietaris.

Cuina i despatx

La cuina s’ubica en un espai obert i està distribuïda en forma de L. També compta amb una illa de cuina que àmplia la superfície de suport i d’emmagatzematge. A la part esquerra es va col·locar el taulell principal, equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. En aquesta zona també es van disposar diversos calaixos i armaris a la part inferior i superior del taulell de cuina.

A la part dreta es va col·locar un moble de cuina en el qual s’hoi van encastar el forn, el microones i la nevera. Un altre espai millorat en aquesta reforma integral a Barcelona va ser al despatx. A més d’adequar l’estada pintant i col·locant un terra de parquet, es van instal·lar portes corredisses de vidre que genera una imatge espectacular.

Banys

L’habitatge comptava amb dues cambres de bany que van veure renovada tant la seva imatge com el seu equipament sanitari. En l’apartat del disseny interior es va aconseguir crear dos banys molt frescos i acollidors. Les parets es van enrajolar per complet. Al bany principal es van utilitzar rajoles blanques i blaves, mentre que en el bany de cortesia es van utilitzar unes de color gris.

Pel que fa a l’equipament sanitari, en ambdues estances es va optar per tres peces que ofereixen les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Aquest es compon per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa. En ambdós casos, la dutxa està protegida per una mampara de portes corredisses.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei els millors professionals del sector de les reformes integrals. Pots contactar amb nosaltres i informar-te sense cap compromís de tots els serveis que oferim a la nostra empresa.