close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Alcúdia de Barcelona

Una de les nostres reformes integrals recents ens porta fins al carrer d’Alcúdia de Barcelona. Ens hem encarregat de millorar tant la imatge interior de tots els espais i de renovar completament una cambra de bany. A la nostra empresa de reformes us oferim projectes personalitzats que cobreixen totes les vostres necessitats.

Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals ia la qualitat dels materials que fem servir podem garantir un resultat d’acord amb les expectatives. Oferim un assessorament constant abans i durant el procés de obra. Inclou assessorament en l’elecció de materials, pintures, terra, portes, etc.

El resultat d’aquesta reforma integral a Barcelona el compartim al següent vídeo que també podeu veure a Youtube. Et convidem a seguir-nos a xarxes socials, ja que pugem contingut real diàriament. Igual que amb aquesta reforma al carrer Alcúdia presentem tots els nostres projectes perquè els conegues de primera mà.

Reformes interiors

Un dels primers passos en aquesta reforma integral ha estat establir la distribució de l’habitatge i la nova imatge interior. Per això els nostres professionals treballen en base a les necessitats exposades pels propietaris. D’aquesta manera, tots aquests detalls queden establerts abans que s’iniciïn les obres.

La distribució d’aquest pis amb prou feines ha variat, encara que sí que s’ha aplicat un nou disseny interior per adequar-lo als cànons actuals. Motiu de la reforma és dotar espais com el saló o els dormitoris d´un ambient acollidor i que transmeti sensació de llar. Per aconseguir-ho, el nostre departament especialitzat en interiorisme a Barcelona ha treballat en una imatge d’estil contemporani.

S’ha optat per una feina clàssica i fiable que garanteix espais lluminosos i visualment amplis. Les parets d’aquest pis han estat pintades de blanc, el mateix color utilitzat en els nous marcs i portes. D´aquesta manera s´aprofiten al màxim les entrades de llum natural, ja que pot arribar a tots els racons.

Dormitoris acollidors

Aquesta línia decorativa s’ha seguit a tots els espais d’aquesta reforma a Barcelona, ​​incloent-hi els dormitoris. Ara es presenten com a espais amb una imatge homogènia i perfecta per al descans. També hi contribueix el nou paviment que hem col·locat tant als mateixos dormitoris com als espais comuns.

Entre el nostre catàleg de paviments per a cases s’ha escollit un terra de parquet amb un acabat en tons de fusta natural. A nivell pràctic és un material resistent i durador, mentre que en laspecte visual és perfecte. És un tipus de terra capaç de generar calidesa a qualsevol espai.

Bany modern

Un altre dels espais que ens hem encarregat de millorar en aquesta reforma integral a Barcelona és la cambra de bany. Dins les nostres especialitats tenim les reformes de banys i oferim canvis complets en imatge i equipament. Gràcies al nostre catàleg variat ens podem adaptar a tot tipus de necessitats i pressupostos.

La reforma de bany segueix la línia decorativa general. En aquest cas les parets les hem enrajolat per complet amb rajoles de color blanc. D’aquesta manera hem aconseguit un bany molt lluminós i fresc. Per a la paret de la dutxa i el terra s’han fet servir rajoles amb un acabat tipus hidràulic. Es tracta d’un dibuix que aporta personalitat a la nova imatge de la cambra de bany.

Tres peces sanitàries conformen el nou equipament d´aquesta reforma de bany a Barcelona. S’hi accedeix a través d’una porta corredissa ia la banda esquerra tenim un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un vàter. Al fons hem instal·lat un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia ens adaptem a les teves necessitats i pressupost oferint qualitats contrastades al mercat. Si ha arribat el moment de fer una reforma integral truca’ns al 93 209 97 17. En pocs dies preparem el teu projecte i pressupost i t’ho lliurem sense cap compromís.