close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Alfons XII de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem conclòs un nou treball de reforma integral a Barcelona. L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Alfons XII per renovar completament un habitatge. S’hi van millorar els aspectes de l’interiorisme, aplicant un estil contemporani i amb línies modernes, i de l’equipament d’estances clau en tota llar com la cuina i el bany.

Totes aquestes millores, a més dels treballs de pintura o la col·locació del terra de parquet, poden apreciar-se en el vídeo que compartim tot seguit.

Reforma de cuina

En aquest cas la cuina s’ubica en una estança pròpia i està distribuïda en forma d’U. Gràcies a això es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai i oferir una mobilitat perfecta. A l’extrem del costat esquerre es van disposar buits a mida per a col·locar la nevera, el forn i el microones. Seguidament es va disposar un primer tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica.

La part central l’ocupa un taulell destinada a exercir com a superfície de suport. A més, compta amb armaris per a l’emmagatzematge a la part inferior. El costat dret es completa amb una tercera taulell equipada amb la pica. En aquest cas també disposa d’armaris de cuina per a l’emmagatzematge en la seva zona superior.

Reforma de bany

L’habitatge també comptava amb una cambra de bany que es va renovar per complet tant en imatge com en equipament sanitari. En aquest últim aspecte, les noves peces estan compostes per un lavabo, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. D’aquesta manera es va aconseguir una estada llista per oferir les millors prestacions.

La reforma de bany també va comportar un nou disseny per a l’estada. L’objectiu era aconseguir un espai fresc i lluminós. Això es va aconseguir s’enrajola les parets completament amb rajoles de color blanc i col·locant un sòl de rajoles de color gris. D’aquesta manera l’estança es presenta molt acollidora i visualment àmplia.

Reformes integrals Barcelona

Si vols fer la reforma integral de la teva llar, Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals del sector. Pots consultar i informar-te dels nostres serveis contactant amb nosaltres sense cap compromís.