close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ali Bei de Barcelona

Recentment la nostra empresa de reformes integrals va donar per finalitzat un nou treball. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Ali Bei de Barcelona per dur a terme una completa renovació d’habitatge. S’hi va millorar l’aspecte de l’interiorisme, aconseguint línies modernes i actuals, i el de l’equipament en estances clau.

Seguidament repassarem alguns dels detalls més destacats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona, encara que abans vam compartir un vídeo en què es pot apreciar el resultat del treball realitzat en cada estança.

Reforma de cuina oberta

Es tracta d’una cuina oberta i distribuïda a dos fronts. S’hi va aconseguir generar un espai tan funcional com acollidor, combinant un equipament de cuina modern i mantenint l’estil contemporani que es va imprimir a tot l’habitatge. El costat obert el componen una barra d’esmorzar, que al seu torn ofereix superfície de suport, i una taula amb capacitat per varis comensals.

La taula la corona un llum espectacular d’estil retro. A la part de la paret es va col·locar una allargat taulell equipada amb una pica i una placa vitroceràmica. Al seu torn, aquesta zona ofereix capacitat d’emmagatzematge tant en la seva zona inferior com superior. Ja a l’extrem dret aquesta reforma de cuina es completa una nevera, un forn i un microones encastat.

Reforma de banys

L’habitatge disposa de dues cambres de bany i tots dos es van renovar i van equipar completament. Tot i la diferència de mida, tots dos compten amb un lavabo, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredras. Es tracta d’un equipament sanitari que destaca per les seves línies modernes, generant un ambient molt acollidor.

Aquest últim aspecte és possible gràcies a un projecte d’interiorisme perfecte i encertat. Les parets es alicataron amb rajoles de to fosc, encara que algunes d’elles es va enrajolar amb rajoles que presenten acabats en fusta. Aquest detall combina molt bé amb els mobles de bany, també de fusta en to fosc, i un paviment de rajoles de color gris.

Reformes integrals a Barcelona

La nostra empresa de reformes posa a la teva disposició els millors professionals del sector de les renovacions d’habitatge a Barcelona. T’oferim un assessorament particular i personalitzat, a més de poder sol·licitar el teu pressupost sense cap cost ni compromís.