close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Aribau de Barcelona

Un nou projecte de reforma integral finalitzat ens porta fins al carrer Aribau de Barcelona. Un treball personalitzat i en base a les necessitats dels propietaris de l’immoble. En aquesta ocasió el nostre equip s’ha encarregat de millorar diversos aspectes de l’habitatge. S’ha millorat el disseny interior, s’ha reformat el bany i també s’ha col·locat un nou paviment.

Anem a comentar tots els detalls de cada un d’aquests aspectes, encara que abans compartim el següent vídeo. En ell exposem el resultat final en cada un dels espais de l’habitatge. Com es pot apreciar s’ha aconseguit aplicar una imatge moderna i actual. Segueix-nos a xarxes socials i descobreix totes les reformes integrals a Barcelona i rodalies que realitzem.

La nostra versatilitat com a empresa de reformes ens permet adaptar-nos a qualsevol necessitat, estil i pressupost. Sigui quina sigui la teva demanda treballem perquè puguis aconseguir-la oferint-te un treball professional i les millors qualitats del mercat. A més realitzem el teu projecte i pressupost de reforma integral sense compromís. Sol·licita el teu trucant al 93 209 97 17.

Interiorisme modern

Una de les millores que s’han realitzat en aquesta reforma integral a Barcelona és la imatge global de l’habitatge. El nostre departament especialitzat en interiorisme ha treballat en base a un disseny interior contemporani. D’aquesta manera s’han aconseguit espais molt lluminosos i amplis. El resultat final mostra una imatge càlida i acollidora, característiques ideals per a tota llar.

Les parets d’espais com la sala d’estar, els dormitoris, passadís, etc. s’han pintat de color blanc. Així ens assegurem que la llum natural procedent de l’exterior pugui il·luminar qualsevol racó de la casa. També se li sumen les noves portes, marcs i sòcols, que també són de color blanc. L’habitatge presenta una imatge homogènia i relaxada.

En aquesta reforma integral també s’ha dut a terme un canvi de paviment. S’ha escollit un terra de parquet en tons naturals de fusta. La combinació entre el blanc de les parets i aquest nou paviment és excel·lent. Els acabats en fusta són capaços de generar calidesa, una característica estupenda.

Reforma integral de bany

A més de la millora en imatge i instal·lacions que hem exposat també ens hem encarregat de realitzar una reforma integral de bany. A l’empresa Grupo Inventia comptem tant amb els professionals adequats com amb un ampli catàleg perquè el teu nou bany tingui tot el que necessites.

A aquest bany s’accedeix a través d’una porta corredissa. Es tracta d’un element perfecte per aprofitar al màxim l’espai que ofereix l’estança. A l’igual que la resta de noves portes col·locades, la porta del bany també és de color blanc. Per a la nova imatge d’aquesta reforma de bany s’ha seguit amb el disseny aplicat a la resta de l’habitatge. Un interiorisme de bany actual i modern.

Les parets s’han enrajolat amb rajoles de color gris. D’aquesta manera s’aconsegueix una estançaa que pot generar lluminositat i amplitud visual. Aquest acabat grisenc permet que es contrast molt bé amb el color blanc de el nou equipament sanitari. Per al nou terra de bany s’han utilitzat rajoles amb la mateixa tonalitat grisa que a les parets.

Nou equipament sanitari

En aquesta reforma de bany s’ha millorat tant la seva imatge com les seves peces sanitàries. Per a aquest cas en concret s’ha apostat per un bany de tres peces. Una elecció que garanteix una alta funcionalitat a l’hora de fer ús d’elles. Un altre dels avantatges de fer la teva reforma integral amb Grupo Inventia és que podràs escollir l’equipament sanitari que més t’agradi i s’adeqüi al teu pressupost.

S’ha instal·lat un lavabo flotant de disseny quadrat. La seva zona inferior queda alliberada per poder acoblar un moble de bany a l’gust i aconseguir capacitat d’emmagatzematge. El vàter té línies modernes i també és flotant. Que la cisterna estigui oculta a la paret genera més espai visual a la cambra de bany. També s’ha col·locat un nou plat de dutxa. Una zona d’aigües pràctica i perfecta per a qualsevol moment del dia.

Reforma integral a Barcelona

Per Grupo Inventia cada treball de reforma integral és únic i a la mida de cada client. Ens encarreguem de recollir totes les demandes per elaborar un projecte que no deixi cap dubte. El nostre departament d’interiorisme realitza plànols i renders 3D perquè es pugui apreciar el resultat final abans de les obres. Es podran realitzar els canvis que es considerin oportuns i un cop es accepto el nostre equip d’obra començarà a treballar.

La nostra transparència ens ha portat fins al cim de el sector de les reformes integrals a Barcelona i rodalies. Sol·licita el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17. També pots contactar amb nosaltres a través de WhatsApp utilitzant la icona de la part superior dreta.