close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Arnau d’Oms de Barcelona

Hem acabat un nou projecte de reforma integral a Barcelona. Aquesta vegada hem millorat tots els aspectes d‟un habitatge situat al carrer Arnau d’Oms. Ara disposa de tot allò necessari per ser una llar actual. Ens hem encarregat d’aplicar una imatge d’acord amb les tendències decoratives i revisar totes les instal·lacions de la casa.

Gràcies a la nostra versatilitat i capacitat d´adaptació podem oferir un servei personalitzat ia la mida de cada client. El nostre objectiu és oferir-te les millors opcions a totes les teves necessitats. D’aquesta manera podeu començar a gaudir de la vostra nova llar des del dia que finalitzem els treballs d’obra.

Els acabats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona els compartim al vídeo següent. Als nostres perfils en xarxes socials pots conèixer tots els projectes que anem finalitzant tant a Barcelona com a les rodalies. D’aquesta manera pots conèixer de primera mà la nostra manera de treballar i que et podem oferir en la teva reforma integral.

Cuina lineal

La cuina es troba en una estança pròpia i independent a la resta de les habitacions. La superfície és rectangular i àmplia. Gràcies a la nova distribució de cuina lineal hem aconseguit aportar una mobilitat excel·lent. A l’extrem dret hem integrat el forn i el microones.

Tot seguit neix un taulell de cuina que arriba fins a l’altre extrem de la cuina. Ofereix una gran superfície de suport i de feina. A més, està equipada amb una placa vitroceràmica moderna i una pica integrada d’un si. Just sota aquest hem col·locat a rentaplats. Una altra millora en aquesta reforma de cuina és que té calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant a la part inferior com a superior.

El moble de cuina és blanc i aconsegueix potenciar la sensació de lluminositat i amplitud visual. Es combina amb unes parets de color blanc i amb un excel·lent paviment ceràmic imitació parquet. A l’extrem del costat esquerre hem deixat un forat a mida per col·locar la nevera. L’acompanya un armari de cuina vertical que amplia la capacitat d’emmagatzematge.

Bany funcional

La nostra oferta en reforma de banys ens permet aconseguir espai de neteja amb una imatge moderna i d’ús funcional. En aquesta ocasió també hem renovat completament la cambra de bany d’aquest habitatge. Ara té tres elements sanitaris moderns que ofereixen les millors prestacions a qualsevol moment de la setmana.

A la banda esquerra hem instal·lat un lavabo de sobre taulell de disseny rodó, molt elegant. A sota hi ha un moble de bany amb acabats de fusta que ofereix dos calaixos per a l’emmagatzematge i l’organització. Sobre el lavabo hem col·locat un mirall de bany rodó de grans dimensions. Així apliquem més profunditat a la cambra de bany.

L´acompanyen un vàter modern amb la cisterna a l’esquena i una dutxa d’obra que queda perfectament protegida. Hem col·locat un plat de dutxa rectangular arran de terra. Tot això envoltat per una imatge moderna i agradable amb les parets enrajolades en tons beix i gris. El resultat d’aquesta reforma de bany a Barcelona és un lavabo molt acollidor i funcional.

Interior contemporani

A més d’encarregar-nos de la reforma de cuina i de bany també ens hem encarregat d’aplicar un nou disseny interior a tot l’habitatge. Ens hem decantat per un estil contemporani amb tons neutres i acabats de fusta. L’objectiu principal és aconseguir espais acollidors i que quedin ben il·luminats.

Per això hem pintat les parets de color blanc, tant al saló com als dormitoris. Així, aprofitem les entrades de llum natural perquè la llum flueixi a tots els racons. Per a les nits, hem instal·lat uns llums d’ull de bou discrets i molt efectius. La imatge homogènia l’hem potenciat amb la instal·lació de noves portes de color blanc a tots els accessos.

Després de veure totes les opcions per als nous paviments hem escollit un terra ceràmic imitació parquet. A nivell visual encaixa de meravella i aconsegueix generar la calidesa perfecta per a una llar. Pel que fa a l’aspecte pràctic, és un material resistent i durador. Una opció de futur per a zones com ara la cuina, la sala d’estar o els dormitoris.

Pressupost de reforma integral

Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma sense cap compromís. Ho prepararem i en uns dies t’ho lliurarem amb un projecte detallat amb plànols i renders 3D.