close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Bacardí de Barcelona

A Grupo Inventia ens hem encarregat de dur a terme una nova reforma integral a Barcelona. Ens vam desplaçar fins al carrer Bacardí per renovar certs aspectes d’aquest habitatge. El nostre equip s’ha encarregat d’actualitzar tota la instal·lació elèctrica d’acord amb la normativa. També s’han dut a terme un projecte d’interiorisme que ha implicat treballs de pintura i de canvi de terra en tots els espais.

Els acabats d’aquesta reforma a Barcelona els compartim en el següent vídeo. A l’igual que aquesta tens totes les nostres reformes integrals realitzades fins a la data al nostre canal de Youtube.

Nou disseny interior

A més de l’apartat tècnic nostre departament de disseny interior ha treballat en un projecte amb el qual s’ha renovat completament la imatge. Amb això s’ha aconseguit una imatge moderna i actual en base a un estil contemporani. Aprofitant les entrades de llum natural s’han utilitzat tons neutres per generar espais lluminosos i visualment amplis.

D’aquesta manera les parets s’han pintat de color blanc, l’adequat per permetre que la llum s’estengui sense problemes. Els nous sòcols també són de color blanc i generen una imatge homogènia en estances com la sala d’estar o els dormitoris. Amb aquesta elecció en el color de la pintura també s’aconsegueix un encertat contrast amb les portes i els marcs de les finestres, que presenten un acabat en fusta.

Canvi de paviment

Una altra de les millores que s’han dut a terme en aquest projecte de reforma integral i interiorisme ha estat el canvi de paviment. A l’igual que a la pintura, la superfície de tot l’habitatge necessitava adequar-se a una imatge més actual. D’aquesta manera s’ha canviat el terra original per un paviment de parquet en tons de fusta natural.

Ara tot l’habitatge presenta una imatge acollidora i càlida. Saló, passadís, dormitoris… Tots els espais compten amb el mateix tipus de terra de parquet que contribueix a generar aquesta homogeneïtat visual juntament amb la nova pintura. Aquesta combinació es presenta com a ideal en estades com els dormitoris, que ofereixen un ambient perfecte per al descans.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia ens encarreguem d’elaborar el teu projecte de reforma integral personalitzat i a mida. Oferim una àmplia varietat en tots els serveis amb múltiples opcions en pintures, paviment i tot tipus d’equipament. Ens adaptem a tots els estils i pressupostos sense renunciar a les millors qualitats. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari per sol·licitar el teu projecte de reforma. T’ho lliurarem sense cost ni compromís.