close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Balmes de Barcelona

Nova reforma integral a Barcelona finalitzada. Ens hem desplaçat fins al carrer Balmes per renovar la imatge i l’equipament de totes les estances. Ara l’habitatge aquesta llest per oferir les millors prestacions i funcionalitat d’una llar. Una reforma integral completa i adaptada a les necessitats dels seus propietaris.

Compartim el vídeo amb els acabats generals de la feina feta al nostre canal de Youtube. En totes les nostres xarxes socials compartim les reformes integrals que realitzem. A més ens encarreguem de renovar habitatges tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies.

Interiorisme modern

Un dels objectius d’aquesta nova reforma integral ha estat el de millorar completament la imatge de l’habitatge. Per això s’ha apostat per interiorisme modern amb tons neutres com a protagonistes. Les parets es espais com el saló i els dormitoris s’han pintat amb un suau to de beige. Es tracta d’una opció perfecta per generar espais amplis i lluminosos.

Una altra de les millores realitzades pel que fa a l’interiorisme ha estat el canvi de paviment. En aquesta ocasió s’ha apostat per un terra de parquet en tons naturals de fusta. Així llueix la superfície de la sala d’estar, els dormitoris i també de la cuina. Un bonic detall en la nova imatge és la restauració d’una paret de maó vist que aporta molta personalitat a el disseny de l’habitatge.

Reforma integral de cuina

En aquesta reforma integral s’ha treballat en una reforma de cuina de concepte obert i que s’ha distribuït a dos fronts. El costat esquerre és l’obert i s’ha col·locat un tram de taulell. Ofereix una àmplia superfície de suport i està equipat amb una placa vitroceràmica, més un forn integrat just a sota. A més compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i pot usar-se com a barra d’esmorzar.

A l’extrem de la part dreta s’ha integrat la nevera i queda camuflada per unes portes idèntiques a el moble de cuina. Seguidament neix una nova taulell de color blanc en la qual s’ha integrat un aigüera d’una pica. Aquesta zona compta amb calaixos i armaris a la zona inferior i superior, on també s’ha integrat al microones.

Reforma de banys

El nostre treball de reforma integral a Barcelona també ha comportat la millora de les dues cambres de bany. En tots dos s’ha utilitzat el mateix disseny interior i s’han aconseguit dos espais molt agradables. Les parets s’han enrajolat a mitja altura amb rajoles tipus metro blancs. La resta de paret fins arribar a el sostre també s’ha pintat de color blanc.

Per al nou paviment s’ha apostat per un nou terra tipus hidràulic amb un dibuix amb molta personalitat. Pel que fa a l’equipament sanitari cada bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge a la part inferior. A aquest ho complementen un vàter de línies modernes i una pràctica dutxa protegida amb mampares de portes corredisses.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia posa al teu servei als millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Elaborem projectes a personalitzats i a la mida de les teves necessitats. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte. Un miebro del nostre equip t’atendrà personalment.