close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Balmes de Barcelona

Seguim ampliant la nostra llista de reformes integrals a Barcelona finalitzades l’any 2020. El nostre equip d’obra s’ha desplaçat fins al carrer Balmes per renovar per complet el disseny interior i l’equipament de totes els espais de l’habitatge. Un treball de reforma integral molt complet i amb un resultat excel·lent.

Totes les millores realitzades en aquesta reforma integral a Barcelona les mostrem en el següent vídeo. Ho hem compartit al nostre canal de Youtube, on podràs veure tots els treballs de reforma integral i interiorisme que anem finalitzant.

Interiorisme

Un dels principals objectius en aquesta reforma integral ha estat millorar la imatge de l’habitatge. Per a aquesta comesa s’ha optat per un estil decoratiu en el qual els tons neutres són protagonistes. Es tracta de colors molt utilitzats i efectius, ja que amb ells s’aconsegueixen espais amplis i lluminosos. En definitiva un ambient perfecte per a una llar.

D’aquesta manera la majoria de parets s’han pintat amb un suau to beige. Aquest combina perfectament amb el terra de parquet col·locat. Tant al saló com en els dormitoris s’ha aconseguit un ambient molt acollidor. Per a les noves portes i sòcols s’ha escollit el color blanc. Així queden ben definits i integrats en la imatge global.

Reforma de cuina

En aquesta reforma integral la cuina s’ubica en una estada pròpia i s’ha distribuït en forma de L. Gràcies a aquesta nova distribució s’ha aconseguit una cuina molt àmplia i funcional. A l’extrem de la dreta s’ha encastat la nevera, amb acabat en acer inoxidable, i seguidament neix el primer tram de taulell. Aquest ofereix una àmplia superfície de suport i de treball i està equipat amb l’aigüera.

El taulell torça a l’esquerra per donar pas a un segon tram. Aquest disposa d’una cuina de quatre fogons. Ja a l’extrem esquerre apareixen el forn i el microones, encastats en el moble de cuina. Una altra millora en aquesta reforma de cuina ha estat l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Les dues taulells compten amb calaixos i armaris tant en la seva part inferior com superior.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral s’han renovat tres quarts de bany. En tots ells s’ha utilitzat un disseny interior en sintonia amb la imatge general de l’habitatge. Dat això hem utilitzat rajoles de diferents tons neutres per enrajolar les parets. Així s’han aconseguit espais frescos i lluminosos. Un ambient ideal per a una estada d’ús diari.

Ara tots ells compten amb un equipament sanitari complet i llest per ser utilitzat. Cada bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter. També disposen de zona d’aigües, encara que amb algunes diferències. Mentre que a la cambra de bany principal es va mantenir la banyera, al de cortesia s’ha substituït per un plat de dutxa.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim un assessorament personalitzat en la teva reforma integral. Et acompanyarem en tots els processos de la feina perquè aconsegueixis que la teva llar tingui tot allò que necessites. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu projecte sense cost ni compromís.