close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Blesa de Barcelona

Un cop més ens hem encarregat de dur a terme una reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió ens hem desplaçat al carrer Blesa per renovar un pis del tot. Els nostres departaments de disseny interior i d’obra han unit les forces per aconseguir la llar desitjada pels propietaris.

Com a especialistes en reformes integrals ens podem adaptar a tot tipus d’estils decoratius i necessitats. També ens ajustem al vostre pressupost oferint les millors qualitats del mercat. El principal objectiu és que gaudeixis la teva nova llar des del primer dia i per molts anys.

Ara ens centrarem en aquesta nova reforma integral a Barcelona. Compartim els acabats d’aquest habitatge del carrer Blesa al vídeo següent. Per conèixer més sobre la nostra manera de treballar pots seguir-nos a les xarxes socials. Les actualitzem cada dia amb contingut propi de les nostres reformes integrals.

Reforma de cuina lineal

Aquesta cuina se situa en un espai propi i independent de la resta de la vivenda. La superfície de la cuina és rectangular i s’ha fet servir una distribució de cuina lineal. Ara compta amb tot allò necessari per oferir la millor funcionalitat en el seu ús. Cada nou element està col·locat al lligar indicat i integrat al conjunt de la cuina.

A l’extrem dret, just al costat de l’entrada, hi hem col·locat la nevera i la rentadora. Tots dos electrodomèstics estan integrats al moble de cuina blanc. A continuació, neix el taulell i arriba fins a l’altre extrem de l’estada. És allargada i ofereix superfície de suport i de treball.

Sobre el taulell de color beix s’han instal·lat una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. Una altra novetat en aquesta reforma de cuina és que tant a la part inferior com a superior hi ha espai d’emmagatzematge. Precisament en aquestes zones s’hi han integrat el forn i el rentaplats i el forn, respectivament.

Cambra de bany funcional

Un altre dels espais que hem millorat en aquesta reforma a Barcelona és la cambra de bany. Igual que la resta del pis, hem treballat en base a un disseny modern i una distribució d’elements funcional. Gràcies a la nostra oferta per a reformes de banys podem aconseguir-ho amb facilitat.

En aquesta reforma de bany s’hi han instal·lat tres noves peces sanitàries. El lavabo, que s’ubica a l’esquerra de l’entrada, és de si gran i té dos calaixos per a l’emmagatzematge. Al fons de la cambra de bany hem col·locat un vàter de línies modernes amb la cisterna a l’esquena.

Just a la dreta de l’anterior, hem disposat la nova zona d’aigües. Hem instal·lat un plat de dutxa rectangular. Pel que fa a la nova imatge del bany hem utilitzat rajoles de color gris per a l’enrajolat de les parets. Les rajoles del nou terra són d’un to similar per aconseguir un bany lluminós i d’ambient fresc.

Empresa d’interiorisme

La feina d’una reforma de casa és molt més que demolicions i instal·lacions. La nostra empresa de reformes a Barcelona també s’encarrega de tot el projecte d’interiorisme. Els propietaris ens traslladen les vostres idees i el nostre departament d’interiorisme a Barcelona s’encarrega d’elaborar el projecte.

Per a la nova imatge d´aquest pis a Barcelona s´ha apostat per un disseny contemporani amb tons neutres. L’objectiu ha estat potenciar la sensació d’amplitud i lluminositat a tots els espais. Per això les parets dels diferents espais s’han pintat de color blanc. La llum natural pot fluir amb facilitat a cada racó de la vivenda.

Les noves portes són de color blanc i contribueixen a generar una imatge homogènia a tot el pis. L’acompanyen els marcs i els sòcols també de color blanc. Per al nou paviment s’ha fet servir un terra de parquet laminat en tons de fusta natural. Amb aquest element es genera sensació de calidesa i benestar, ideal en espais com els dormitoris.

Pressupost de reforma integral

La gran pregunta és quant val una reforma integral? Aquesta resposta pot variar depenent de diversos factors. Nosaltres elaborem un pressupost de reforma personalitzat i a mida sobre la base de les necessitats de cada propietari. Per sol·licitar-ho pots trucar-nos al 93 209 97 17. En pocs dies ho tindrem preparat i t’ho lliurarem sense compromís.