close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Calàbria de Barcelona

Anem ha comentar els detalls d’un nou treball de reforma integral que hem realitzat a Barcelona. Ens hem desplaçat fins un habitatge situat al carrer Calàbria on ens hem encarregat de millorar la imatge i l’equipament de l’habitatge. Una altra renovació que s’uneix al llistat de reformes integrals finalitzades amb èxit.

A Grupo Inventia oferim projectes de reforma integral a mida adaptant-nos a tots els estils i pressupostos. Un d’ells és el d’aquest nou treball de el qual es poden veure els acabats en el següent vídeo. Si vols conèixer més sobre les nostres reformes integrals a Barcelona et convidem a seguir-nos a Youtube.

Nova imatge

Per aquest habitatge de carrer Calàbria s’ha optat per un interiorisme contemporani. El més destacat d’aquest estil decoratiu és que els colors neutres predominen. Utilitzant aquest tipus de tonalitats s’aconsegueixen generar espai càlids i molt acollidors. Dues sensacions clau a l’hora de crear un sentiment de llar.

Al seu torn espais com el saló o els dormitoris es converteixen en espais molt lluminosos i amplis. Es tracta d’una opció perfecta per al benestar diari i per gaudir-lo a el màxim en els moments més relaxats. Tot això es potencia amb el nou paviment. Un terra ceràmic imitació parquet que ofereix beneficis tant en imatge com en resistència.

Reforma de cuina oberta

En aquesta reforma integral ens trobem amb una cuina oberta, distribuïda en L i amb una illa de cuina. Gràcies a aquest últim element s’aconsegueix una àmplia superfície de suport i una major capacitat d’emmagatzematge. A l’igual que la resta del moble de cuina és de color blanc i guarda homogeneïtat amb la decoració general.

La península de cuina té forma de L. D’una banda tenim una allargada taulell equipada amb una pica i una placa de cocció que combina fogons i vitroceràmica. Tant en la part inferior com superior del taulell de cuina hi ha diversos armaris i calaixos. A la part més reduïda s’han disposat buits a mida per encastar els nous electrodomèstics. Es componen de forn, microones i nevera.

Reforma integral de banys

En aquesta reforma integral a Barcelona s’han millorat completament dues cambres de bany. Ara cada un d’ells compta amb l’equipament necessari per oferir el millor servei. A cada bany hi ha un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. En un d’ells s’ha mantingut la banyera, mentre que en l’altre s’ha col·locat un plat de dutxa.

Per a la nova imatge dels banys s’ha seguit la tònica general. S’han utilitzat tons neutres amb l’objectiu de generar espais molt lluminosos i d’ambient agradable. D’aquesta manera les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige i els mobles de bany presenten acabats en fusta. Cada un d’ells també compta amb un gran mirall de bany i una aixetes totalment renovada.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals de el sector de les reformes integrals i interiorisme. Treballem tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies. Truca’ns al 93 209 97 17 o omple aquest formulari per sol·licitar el teu pressupost de reforma. T’ho lliurarem de manera gratuïta i sense compromís.