close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Camelies de Barcelona

Un nou projecte de reforma integral a Barcelona al barri de Gràcia de Barcelona, ​​de 80m2 útils. Els propietaris d’aquest habitatge han decidit reformar-lo, per fer-lo a mida i adaptat a les seves necessitats. L’espai està compost per una zona de dia de saló-menjador, cuina tancada amb galeria, 3 habitacions, bany i lavabo. L’objectiu principal del projecte ha estat treure el màxim profit a l’espai perquè sigui funcional i pràctic per al seu estil de vida actual.

Compartirem amb més detall els acabats d’aquesta reforma integral properament al nostre canal de Youtube. Per conèixer més projectes acabats pots seguir-nos a les xarxes socials. D’aquesta manera, podreu conèixer com treballem a Grupo Inventia de primera mà. A més, si vols sol·licitar informació i pressupost pot trucar-nos al 93 209 97 17.

Disseny interior atemporal

La proposta de disseny d’aquesta reforma cerca crear espais nets i lluminosos, així com aportar el toc de color a les zones humides de bany i cuina. Les parets les hem pintat de color blanc, i algunes d’un to ataronjat, i per aportar calidesa, hem col·locat un terra de parquet laminat amb acabat fusta natural. Aquesta combinació és perfecta per aconseguir un espai ampli i acollidor.

Per tenir una continuïtat de colors i acabats, s’han col·locat sòcols de PVC blancs a conjunt amb les portes, també blanques, i llises, per integrar-se així amb les parets.

Reforma integral cuina

La cuina té una superfície rectangular i es compon de dos lineals a cada costat. Entrant a mà dreta trobem la nevera seguida de la pica, rentaplats i zona de cocció. A mà esquerra, tenim una petita zona de rebost i una barra perfecta per a menjars ràpids. Amb instal·lació i electrodomèstics nous queda una cuina completament reformada i llesta per utilitzar.

Pel que fa al disseny de la cuina, els clients han volgut arriscar amb una rajola a terra imitació hidràulic, que li dóna personalitat i color a l’estada. Aquest terra, de tons ataronjats, es combina amb mobles baixos amb acabat imitació fusta i mobles alts de color blanc, seguint així amb l’estètica general del pis.

Trobem diferents tipus d’il·luminació. Downlights o plafons de llum per a la llum general del sostre, una tira led sota el moble alt específic per a la zona de treball, i unes làmpades penjolls de sostre per a la zona de la barra.

Reforma integral bany

En aquest bany, seguint la tonalitat taronja de la cuina, trobem, un moble de dos calaixos suspès i un mòdul auxiliar del mateix to terracota que són la peça principal d’aquest. La resta del bany, per no sobrecarregar-lo, s’ha plantejat amb una rajola grisenca al terra, combinat amb una rajola de petit format a la paret, i pintura blanca.

Els altres elements sanitaris, com el bany, plat de dutxa i mampara, s’han col·locat blancs per donar-li tot el protagonisme al color dels mobles. Pel que fa a la il·luminació, a més de les llums general encastada al sostre, s’ha col·locat un mirall retroil·luminat. D’aquesta manera tenim una llum específica per a cada ús.

Reforma integral a mida

A Grupo Inventia ens encarreguem que la teva nova llar tingui tot el que necessites. Treballem amb els millors proveïdors i marques per oferir la millor qualitat en la teva reforma integral.