close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Comandante Benítez de Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens ha portat fins al carrer Comandante Benítez. Ens hem encarregat de renovar tots els aspectes d’aquest habitatge. Hem aplicat un nou disseny interior i també hem equipat zones clau com la cuina i la cambra de bany.

Tot això en base a un projecte personalitzat sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris. Un cop aprovat pels amos de l’immoble, el nostre equip d’obra s’encarrega de convertir en realitat el projecte. El nostre departament d’interiorisme també ofereix assessorament durant tot el procés de l’obra.

Per apreciar els acabats d’aquesta reforma integral podeu veure el següent vídeo. Al nostre canal de Youtube o Instagram compartim el resultat de totes les nostres reformes a Barcelona i rodalies. Segueix-nos per conèixer de primera mà la nostra manera de treballar i totes les possibilitats que oferim.

Cuina en forma d’U

La cuina és un dels espais vitals en una llar i per això comptem amb un departament especialitzat en reformes de cuines. Tenim una gran varietat d’elements per a la nova cuina. Des de múltiples opcions per a la nova imatge fins a un catàleg delectrodomèstics de marques contrastades.

En aquesta ocasió es tracta d’una cuina oberta amb distribució en forma d’U. El costat dret, l’obert, està destinat a ser una barra d’esmorzar, un espai on fer els diferents àpats. A més, ofereix una superfície de suport i de treball molt àmplia i efectiva.

Al tram de taulell central s’ubica l’aigüera i al taulell del costat dret la placa vitroceràmica. Ja a l’extrem hi ha buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. La cuina es pot equipar amb un forn, una pica i una nevera. També disposa de rentaplats a la zona inferior del moble de cuina.

Cambra de bany nou

Un altre espai propi que s’ha millorat en aquesta reforma integral és la cambra de bany. De la mateixa manera que amb les cuines també disposem d´una àmplia gamma de materials i elements per a reformes de banys. El nostre objectiu com a empresa és que puguis tenir tot allò que necessites a la teva reforma de bany.

Pel que fa al nou equipament sanitari s’ha instal·lat un lavabo flotant amb emmagatzematge a la part inferior. Així es pot assegurar una organització perfecta de tots els productes de bany. Just al costat s’ha instal·lat el nou vàter. Manté la imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena, tot i que es presenta amb línies modernes i arrodonides.

Per a la zona d’aigües s’ha apostat per un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses. Així s’eviten incòmodes esquitxades a la resta de la cambra de bany. Tot això en un espai amb les parets enrajolades amb rajoles de color blanc i un nou terra de to gris. En línies generals un bany modern i amb un ambient molt agradable.

Interioristes a Barcelona

A més de tenir una gamma variada de materials també tenim les millors especialistes a l’hora d’escollir-los. Al nostre departament d’interiorisme a Barcelona rebràs l’assessorament necessari per definir el projecte de reforma integral. Aquest servei s´estén fins al darrer dia de l´obra.

En aquesta ocasió hem treballat per aplicar un disseny contemporani i imatge actual. Es tradueix en una presència més gran de tonalitats neutres que generen espais lluminosos i amplis. D’aquesta manera s’aconsegueix crear l’ambient acollidor i càlid que s’agraeix en una llar veritable.

Per fer-ho, les parets d’aquest pis s’han pintat de color blanc. Així, la llum pot fluir per tots els espais de manera natural. També s’han col·locat noves portes de color blanc, igual que els marcs i els sòcols. D’aquesta manera, la imatge és molt més homogènia i lineal. També s’ha canviat el terra original per un terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Pressupost de reforma integral

Si ha arribat el moment de millorar la teva llar a Grupo Inventia podem ajudar-te a aconseguir-ho. Som versàtils i ens adaptem a qualsevol demanda. De la mateixa manera que treballem sobre la base del pressupost que tinguis disponible. Elaborem el teu projecte i pressupost de reforma sense compromís i te’l lliurem en pocs dies. Per sol·licitar-ho truca’ns al 93 209 97 17.