close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Comandante Benítez de Barcelona

Hem acabat un nou treball de reforma integral a Barcelona. En aquesta ocasió un pis situat al carrer Comandante Benítez. Els nostres professionals s’han encarregat de millorar tant l’aspecte visual com les instal·lacions. Ara l’habitatge està llest i preparat per oferir les millors prestacions.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes podem adaptar-nos a tota mena de necessitats. Per a aquesta nova reforma a Barcelona s’ha treballat sobre la idea de modernitzar cadascun dels seus espais. Un dels objectius principals ha estat dotar d’un ambient càlid i acollidor tota la llar.

Totes les millores que s’han realitzat en aquesta reforma integral les presentem al següent vídeo. Si penses a renovar la teva llar i vols veure exemples ens pots seguir a les xarxes socials. Les actualitzem diàriament amb nou contingut i projectes que anem finalitzant cada setmana. A més treballem a Barcelona i rodalies, reformant pisos, cases, xalets, etc.

Interiorisme actualitzat

Un dels aspectes que cal millorar en aquest habitatge tenia a veure amb l’interiorisme. L’original ja estava desfasat i necessitava un canvi urgent. Seguint la línia comentada amb els propietaris s’ha treballat a aplicar un disseny contemporani a tots els espais. Això vol dir que ara la vivenda es presenta amb espais molt lluminosos i amplis.

Es tracta de dues característiques imprescindibles a una llar actual. D’aquesta manera, les parets d’espais com el menjador, els dormitoris o el passadís s’han pintat amb un to suau de beige. Sens dubte es genera un ambient molt agradable i càlid. Aquest aspecte també es potencia amb el nou paviment de parquet amb tons de fusta natural.

Quant al disseny interior, també s’han renovat altres elements com les portes i les finestres. Ambdues peces són de color blanc i generen un bonic contrast amb el color beige de les parets que hem esmentat. El mateix passa amb els sòcols que també són de color blanc.

Cuina oberta

Un espai reformat completament en aquest habitatge és la cuina. A Grupo Inventia som especialitzades en aquest tipus de treballs i podem adaptar-nos a qualsevol demanda. De fet, s’ha enderrocat una paret per poder passar d’una cuina independent a una cuina oberta. S’ha aconseguit l’objectiu de connectar la cuina a la resta de la vivenda.

La nova distribució té forma de U i els electrodomèstics queden integrats a l’extrem del costat esquerre. Hi ha buits a mida per a la nevera, el forn, el microones i fins i tot una vinoteca. Tot seguit neix un taulell en forma de U que ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. Al primer tram s’ha instal·lat una placa vitroceràmica, mentre que al segon s’ha col·locat l’aigüera. El taulell del costat dret es presenta com un espai extra de suport on també es poden col·locar petits electrodomèstics.

Una millora notable a la reforma de cuina és la capacitat d’emmagatzematge. Al llarg de tota la part inferior s’han col·locat calaixos i armaris. Al seu torn, a la part esquerra també s’han ancorat armaris superiors a la paret. La part baixa del moble de cuina és de color blanc, mentre que els armaris elevats es presenten amb acabats de fusta.

Nous banys

Les cambres de bany també s’han reformat del tot. De fet, només un s’ha renovat, ja que la segona cambra de bany s’ha creat amb aquesta reforma integral. S’ha fet servir l’antic espai de la galeria per generar un bany completament equipat. Així, l’habitatge guanya un espai extra d’higiene.

En tots dos casos s’ha instal·lat un equipament sanitari complet de tres peces. Una és el nou lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat a la zona inferior. L’acompanya un vàter i una zona d’aigües. Per a aquest darrer elements s’ha optat en tots dos casos per un plat de dutxa que queda protegit per unes mampares de portes corredisses.

La nova imatge de les dues cambres de bany respon a l’estil general de tot l’habitatge. Aquí també s’hi ha seguit un estil contemporani per aconseguir espais lluminosos i amplis. Les parets s’han enrajolat amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha instal·lat un terra tipus hidràulic. En línies generals, unes reformes de bany que responen a les necessitats actuals.

Pressupost de reforma integral

Aquesta reforma integral ha estat un dels projectes personalitzats que hem finalitzat. Si tu també vols el teu pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar-ho sense cap compromís. Et lliurarem el projecte juntament amb un pressupost detallat i ajustat a les indicacions. Si la teva llar és a Barcelona o rodalies som la teva empresa de reformes integrals.