close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Comte Borrell de Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer del Comte Borrell. Els nostres professionals s’han encarregat de renovar completament aquest habitatge barceloní. S’han fet millores en els aspectes de disseny interior i d’instal·lacions. Al segon apartat també s’ha instal·lat nou equipament en espais clau com la cuina i la cambra de bany.

A l’empresa de reformes a Barcelona Grupo Inventia tenim tot el necessari perquè la teva llar llueixi tal com desitges. Els nostres catàlegs en nous materials són tan amplis com variats. Ens podem adaptar a tots els estils i ajustar el pressupost a les vostres necessitats. Sigui com sigui, sempre oferim la millor qualitat del mercat i garantim un resultat exitós.

Presentem els acabats generals d’aquesta nova reforma a Barcelona al vídeo següent. A les nostres xarxes socials trobaràs novetats diàries. Compartim totes les reformes integrals que finalitzem perquè puguis veure la versatilitat dels nostres projectes. També comparem l’abans i després perquè es puguin apreciar tots els canvis i millores que realitzem als habitatges.

Reforma integral de cuina

Un dels espais que ens hem encarregat de renovar a aquest pis de Barcelona és la cuina. Se situa en una estança pròpia i independent, encara que llueix un disseny similar al de la resta de la vivenda. Encara que hi hagi separació despais és recomanable que es mantingui un interiorisme homogeni entre ells.

Donada l’àmplia superfície de què es disposa s’ha utilitzat una distribució de cuina a dos fronts. El costat dret ho ocupa una parra de cuina que funciona com a espai extra de suport i de treball. Alhora compta amb uns armaris a la part inferior que amplien la capacitat d’emmagatzematge a la cuina. Un altre element destacat en aquesta reforma de cuina és la porta corredissa de la entrada. D’aquesta manera s’aconsegueix aprofitar al màxim l’espai disponible a l’estança.

A la banda esquerra s’ha col·locat el moble principal de cuina. Té un taulell allargat on s’ha instal·lat una pica i una placa vitroceràmica. Als armaris superiors s’ha integrat el microones, mentre que a la zona inferior d’emmagatzematge s’han integrat el forn i el rentaplats. Per la seva banda, a l’extrem esquerre s’ha disposat un forat a mida per integrar la nevera.

Tot plegat embolicat en un disseny de cuina contemporani amb colors neutres. Els armaris són de color blanc, mentre que els taulells i el paviment es presenten en color gris. Es tracta d´una combinació molt efectiva per a la nova imatge d´una cuina moderna.

Reforma de banys

El nostre equip de reformes també s’ha encarregat de fer dues completes reformes de bany. L’objectiu és clar: dotar tots dos espais d’una imatge agradable i d’una gran funcionalitat. Per aconseguir-ho comptem amb un ampli catàleg d’opcions perquè la teva nova cambra de bany tingui tot el que necessites.

En tots dos casos s’ha utilitzat un mateix disseny per a la nova imatge. Com que és un espai d’ús diari la cambra de bany ha d’oferir un ambient acollidor i presentar-se ordenat i organitzat. En aquests casos les parets s’han enrajolat amb rajoles de col beige que generen un ambient lluminós i visualment ampli.

L’acompanya un paviment nou de color gris suau que encaixa perfectament. El nostre catàleg de terres per a banys és molt variada i podràs escollir entre diferents colors, acabats i textures. Una característica que ofereixen els nostres paviments és que són de materials resistents i duradors.

Quant al nou equipament sanitari, cada reforma de bany compta amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i una zona d’aigües. En aquest darrer punt s’ha apostat per un pràctic plat de dutxa.

Nou disseny interior

A més de les reformes de cuina i de banys també s’han dut a terme feines de millora en el disseny interior de l’habitatge. Entre aquests treballs de pintura per aconseguir una imatge molt més actual i contemporània. Concretament, les parets s’han pintat de color blanc perquè la llum pugui arribar a tots els roncons de la casa.

Alhora també s’han canviat totes les portes. Ja siguin amb frontissa o portes corredisses es presenten en un suau acabat de fusta. Per al nou paviment s’ha apostat per un terra de parquet amb tons mitjans de fusta. En línies generals una imatge ideal per generar la calidesa que es presumeix a una llar.

Pressupost de reforma integral

A Grupo Inventia treballem perquè la teva reforma integral tingui tot el que necessites i finalitzi amb èxit. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís trucant al 93 209 97 17. Treballem tant a la ciutat de Barcelona com a localitats de les rodalies.