close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Comte Urgell de Barcelona

Una nova reforma integral a Barcelona s’uneix al llistat de treballs finalitzats. En aquesta ocasió hem tornat al carrer Compte Urgell per dur a terme la renovació total d’un habitatge. Els propietaris estaven interessats en millorar l’interiorisme i els dos banys amb què compta el pis en qüestió.

En el següent vídeo que compartim poden apreciar-se els acabats aconseguits en aquesta reforma integral. Una nova imatge molt més moderna i llista per oferir el millor ambient. Si vols conèixer més reformes integrals de les que hem realitzat et convidem a seguir el nostre canal de Youtube i les nostres xarxes socials.

Interiorisme renovat

Una de les principals demandes en aquest projecte de reforma integral era la de modernitzar la imatge de totes les estances de l’habitatge. En base a les necessitats i gustos dels propietaris nostre departament d’interiorisme ha treballat en això. L’opció escollida ha estat una decoració d’estil contemporani.

En aquest tipus de disseny interior es dóna protagonisme a les tonalitats neutres. Es deu al fet que són colors molt agraïts i amb els quals es aconsegueixes espais molt lluminosos i amplis. En definitiva, una imatge molt acollidora i perfecta per a una llar. D’aquesta manera les parets de totes les estances s’han pintat de color blanc, combinant amb els sòcols i les noves portes, que són de el mateix color.

El paviment també té protagonisme en aquesta reforma integral a Barcelona. Per espais neutres l’ideal és utilitzar un terra de parquet. En aquest cas s’ha optat per un paviment de parquet en tons mitjans de fusta. L’acabat d’aquesta superfície aporta calidesa a les estances, una cosa desitjada en zones per a la sala d’estar i els dormitoris.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert i distribuïda en forma d’U amb tres trams de taulell. En el taulell de la part dreta s’ha col·locat la pica i en la central la placa vitroceràmica. Ja a la banda esquerra el taulell està destinada a superfície de suport i de treball. Una altra millora en aquesta cuina és que compta amb capacitat d’emmagatzematge al llarg de tota la part inferior i en diversos trams de la superior.

D’altra banda la nevera, forn i microones s’han encastat en un moble de cuina annex. Pel que fa a la nova imatge s’ha seguit la línia decorativa de la reforma integral. D’aquesta manera s’ha utilitzat un moble de cuina blanc. Les parets també s’han enrajolat amb rajoles de color blanc, aconseguint un espai molt lluminós.

Reforma de banys

Com hem esmentat en aquesta reforma integral s’han renovat dues cambres de bany. Entre ells hi ha diferència de grandària, però això no ha impedit que s’hagin pogut equipar completament. Ara les cambres de bany estan a punt per ser funcionals en el seu ús. El nou equipament sanitari es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. L’espai que oferien les dues estades s’ha aprofitat a el màxim.

Les diferències més notòries fan referència a la imatge dels banys. En un d’ells s’ha utilitzat més el color blanc. Per exemple en el moble de bany i en les rajoles. Tenim un bany molt lluminós i visualment ampli. En l’altre cas s’ha escollit el color beige per les rajoles. També es tracta d’una opció encertada, ja que genera un ambient càlid i acollidor. En aquest cas el moble de bany presenta acabats en fusta.

Reformes integrals a Barcelona

A l’empresa de reformes Grupo Inventia posem al teu servei els millors professionals de sector. Et lliurem de forma gratuïta i sense compromís un projecte i pressupost de reforma integral personalitzat i a mida. Pots sol·licitar-ho de manera senzilla trucant al 93 209 97 17 o escrivint a info@grupoinventia.es.