close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Concili de Trento de Barcelona

Ens hem encarregat de renovar completament un habitatge situat al carrer Concili de Trento de Barcelona. Ara disposeu d’una imatge moderna i d’un equipament funcional en zones clau com la cuina i el bany. Com totes les reformes integrals que fem és a mida i sobre la base de les necessitats dels propietaris.

Com que som una empresa reformes disposem d’un ampli catàleg d’opcions per millorar tots els espais d’un pis. En aquest cas es tracta d’un projecte complet en què hem passat d’un pis sense més ni més a una veritable llar. Cada nou element està pensat per oferir les millors prestacions.

Abans de comentar els nous detalls compartim un vídeo on mostrem tots els acabats d’aquesta reforma integral a Barcelona. Cada dia actualitzem les nostres xarxes socials amb contingut propi. Així podem mostrar la nostra manera de treballar amb transparència i que tots els interessats puguin tenir exemples reals.

Interiorisme contemporani

Una de les primeres millores que cal contemplar en un projecte de reforma integral és la imatge interior. Com que també és una empresa d’interiorisme a Barcelona comptem amb expertes en disseny interior. Brindem un assessorament personalitzat durant tot el procés de reforma.

Aquesta vegada s’ha aplicat un interiorisme contemporani amb tons neutres i acabats en fusta. Les parets s’han pintat de color blanc per permetre que la llum flueixi amb facilitat a tots els racons de la casa. D’aquesta manera, generem espais d’ambient càlid i acollidor.

S’ha pensat en un disseny interior homogeni i per això l’hem aplicat a tots els espais. D’aquesta manera, tant la sala d’estar com els dormitoris es veuen amb el mateix ambient neutre i relaxat. A això també hi contribueix el nou paviment, un terra de parquet laminat en tons clars de fusta.

Es tracta d’una combinació ideal i de les més demanades en una reforma integral. Mentre que el color blanc potencia la sensació de lluminositat i amplitud, la fusta proporciona més calidesa. Per aquest cas, en concret, també s’han col·locat noves portes blanques per mantenir linealitat en el disseny interior.

Cuina lineal

Nosaltres hem encarregat de fer la reforma de cuina d’aquest pis de Barcelona. La cuina se situa en un espai propi i de superfície rectangular. A l’extrem dret s’ha deixat un lloc a mida per col·locar la nevera. Tot seguit neix un allargat taulell que arriba fins a l’altre extrem de la cuina.

El taulell ofereix una àmplia superfície de suport i de treball. A més, està equipada amb una pica d’un sinus i una placa vitroceràmica. També s’ha aprofitat la part inferior i superior del moble de cuina per integrar-hi el forn i el microones. És una reforma de cuina molt completa i amb tots els electrodomèstics indispensables.

El moble de cuina és blanc i segueix el disseny interior global de la vivenda. Disposa de capacitat d’emmagatzematge a la part baixa i alta del taulell. Els panells dels calaixos i armaris amb llisos i blancs. Combina de manera encertada amb el nou paviment de rajoles de color gris.

Cambra de bany funcional

També ens hem encarregat de dur a terme millores a la cambra de bany. Un espai dús diari que necessita estar sempre en les millors condicions. En aquest sentit hem aplicat novetats tant al disseny interior com a l’equipament sanitari. Després de la reforma de bany garanteix funcionalitat en el seu ús.

El nou equipament sanitari consta de tres peces. A l’esquerra de l’entrada trobem un vàter d’imatge clàssic amb la cisterna a l’esquena. El segueix un lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge. Al fons del bany hi ha la zona d’aigües, un plat de dutxa arran de terra amb mampares de portes corredisses.

Disposem d´una gran varietat d´opcions de disseny per a reformes de bany. En aquest espai d’higiene hem enrajolat les parets amb rajoles de color beix. D’aquesta manera, es manté la imatge contemporània de tot el pis. També hem col·locat rajoles grises com a nou paviment.

Pressupost de reforma integral

Amb Grupo Inventia podràs tenir tot el que necessites a la teva nova llar. Cada projecte de reforma integral és únic i el preparem sobre la base dels teus gustos i necessitats. Pots trucar-nos al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense cap compromís. En pocs dies ho tindrem preparat per entregar-t’ho.