close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Congrès de Barcelona

Aquesta setmana hem finalitzat una altra reforma integral a Barcelona. L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Congrès per realitzar una completa renovació i posada a punt tant en la imatge com en l’equipament de les estances d’aquest habitatge. Novament es van aconseguir uns acabats a el gust dels propietaris.

En línies generals, i com es pot apreciar en el següent vídeo, vam aplicar un estil contemporani a punt per oferir els millors ambients tant en el dia a dia com en el moment de rebre visites.

Reforma de cuina

La cuina, una de les zones més importants en una llar, es va redissenyar i va equipar completament utilitzant una distribució en L. A l’extrem esquerre es van col·locar la nevera i forn, perquè tot seguit naixés un allargat taulell de cuina que ofereix superfície de suport i que està equipat amb una pica i una placa vitroceràmica. A l’extrem dret es va col·locar un nou tram de taulell i en els armaris superiors es encastró al microones.

Una altra de les millores en aquesta reforma de cuina va ser l’ampliació de la capacitat d’emmagatzematge. Ara l’estança disposa de diversos armaris i calaixos al llarg de la part inferior de la placa de cocció. Es va utilitzar un moble de cuina blanc per aconseguir un espai visualment ampli i molt lluminós. Això es combina amb un paviment hidràulic d’acabats molt fins.

Reforma de banys

En aquesta reforma integral ens vam encarregar de la renovació completa de dues cambres de bany. En l’aspecte de l’equipament sanitari cada bany compta amb un lavabo, un vàter i una zona d’aigües. Entre ells hi ha lleugeres diferències, com que en el bany principal al lavabo compta amb emmagatzematge inferior i que la zona d’aigües és una banyera, mentre que en el bany de cortesia es va instal·lar una dutxa.

A cada reforma de bany es va apostar per un enrajolat total de parets, aconseguint espais frescos i agradables. En tots dos es van utilitzar rajoles blanques, però en cada un d’ells es van combinar amb altres acabats. Al bany principal la paret de l’lavabo es va enrajolar amb rajoles que simulen ser fusta, en canvi, al bany de cortesia es van utilitzar rajoles tipus hidràulic per a la paret de la dutxa.

Reformes integrals a Barcelona

Si necessites renovar la imatge i l’equipament de la llar, en Grup Inventia trobaràs els millors professionals perquè la reforma integral de la teva llar sigui un èxit. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i t’informarem sense cap compromís.