close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Creu Coberta de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem posat el punt i final a un nou treball de reforma integral a Barcelona. El nostre equip s’ha encarregat de renovar completament un habitatge situat al carrer Creu Coberta. Un projecte que ha implicat millorar tant en el disseny interior com a l’equipament de les seves estances.

Com a empresa de reformes integrals compromesa amb els nostres clients oferim les millors opcions per la nova llar. L’assessorament dels nostres professionals és personalitzat i estem disponibles per a qualsevol consulta. Tot això amb el factor clau de disposar d’una àmplia gamma d’opcions per a cada espai de l’habitatge.

Cuina, banys, pintura, terres, portes, etc. Amb Grupo Inventia serà molt senzill trobar allò que estàs buscant. Oferim versatilitat i ens adaptem a tots els estils decoratius i pressupostos. Una cosa que no ens impedeix oferir els millors materials de mercat. A les nostres reformes integrals garantim els millors acabats.

Nova imatge interior

Un dels primers punts a millorar en aquest habitatge era el de l’interiorisme. Els propietaris buscaven una imatge més actual per als espais de la seva llar. Les nostres interioristes a Barcelona han treballat en base a un estil contemporani per dotar de lluminositat i amplitud tots els racons de la casa.

Sota aquesta premissa s’han utilitzat tons neutres per pintar les parets. D’aquesta manera s’aconsegueix que la llum natural s’estengui de forma homogènia. Al seu torn també s’han mantingut elements originals que aporten personalitat a el disseny d’aquest habitatge. Entre ells destaca la paret de maó vist de la zona de la sala.

També les portes i finestres de fusta. S’han restaurat d’acord amb la nova imatge i encaixen perfectament. Destaquen de manera adequada entre els nous colors que vesteixen la sala d’estar al passadís o els dormitoris. En aquestes estances també s’ha dut a terme un canvi de paviment. S’ha optat per un terra de parquet laminat, una superfície resistent i que aporta calidesa a la imatge global.

Reforma de cuina oberta

També ens hem encarregat de dur a terme una completa reforma de cuina. En aquest cas una cuina de concepte obert que s’ha distribuït en forma d’U. S’ha generat un espai altament funcional i que permet la millor mobilitat. Un bon detall el trobem a la banda esquerra, on s’ha col·locat un tram de taulell. Aquest funciona com a superfície de suport i de treball a més de barra d’esmorzar.

S’ha escollit un aigüera d’una pica i s’ha integrat al taulell central. En aquesta zona hi ha capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior. Ja en el costat dret trobem el tercer tram de placa de cuina equipat amb una placa vitroceràmica. El moble de cuina s’estén encara més a la dreta. Aquí s’han disposat buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Es componen de forn, microones i nevera.

La nova imatge d’aquesta reforma de cuina a Barcelona és conforme a el disseny general de l’habitatge. En moble de cuina i els fogons són de color blanc i generen un espai molt lluminós. També s’afegeixen acabats en fusta en els armaris superiors i el terra també s’ha canviat. La superfície de la cuina és de rajoles tipus hidràulic amb un bonic dibuix en tons blaus i beige.

Reforma integral de banys

Altres espais millorats en aquesta reforma integral són les cambres de bany. L’habitatge compta amb dos espais d’higiene en els quals s’ha instal·lat un nou equipament sanitari. Tots dos compten amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter. També amb una zona d’aigües amb una banyera i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses.

Per al disseny interior de les cambres de banys s’han utilitzat diferents acabats. Al bany principal les parets s’han enrajolat amb rajoles beige, mateix color per a les noves rajoles de terra. D’aquesta manera s’ha aconseguit un ambient càlid i agradable en una estança d’ús diari. Per la seva banda el bany de cortesia es presenta amb un enrajolat amb rajoles blancs. Una estança molt lluminosa i fresca.

En les dues reformes de bany també s’han instal·lat altres elements. Un d’ells els miralls de bany que coronen cadascun dels lavabo. De la mateixa manera s’ha dut a terme una renovació completa de les instal·lacions i s’ha col·locat una nova aixetes.

Reforma integral a Barcelona

El resultat d’aquesta reforma integral ha estat altament satisfactori. Hem aconseguit que els propietaris puguin gaudir d’una nova llar que els ofereix les millors prestacions. Un projecte en el qual hem aplicat els nostres coneixements i experiència en cada centímetre de l’habitatge.

Si creus que és el moment de renovar la teva llar o alguna de les seves estances també pots contactar amb nosaltres. Elaborarem un projecte més pressupost personalitzat ia la mida de les teves necessitats. per solicitar-lo tan sols has de trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure un correu electrònic a info@grupoinventia.es.