close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Doctor Ferran de Barcelona

Una nova reforma integral a Barcelona ens porta fins al carrer Doctor Ferran. Ens hem encarregat d’aplicar un disseny interior actual i també de renovar totes les instal·lacions. A la seva vegada, hem instal·lat el nou equipament en dos espais clau com la cuina i el quart de bany.

Gràcies a la nostra versatilitat com a empresa de reformes podem adaptar-nos a tot tipus de demandes i estils decoratius. Los departamentos de interiorismo y obra trabajamos unidos para obtener el mejor resultado en cara reforma integral. El nostre objectiu és que pugui gaudir de la teva nova habitatge des del primer dia.

Abans de comentar els detalls més destacats d’aquesta reforma a Barcelona compartim els seus acabats en vídeo. Podeu trobar els projectes que realitzem en els nostres perfils de xarxes socials. Els actualitzem un diari amb fotos i vídeos propis i reals. Així pots conèixer de primera mà que millores podrias fer a la teva casa.

Reforma de cuina

En aquest projecte ens hem encarregat de la reforma de cuina. Hem millorat tant la imatge com l’equipament d’aquest espai tan important en un hogar. Ara ofereix les millors prestacions i s’adapta a les necessitats actuals. Esta cocina está situada en una estancia propia y muy amplia.

La reforma de cuina es divideix en dues zones. En el lado izquierdo hem col·locat una encimera lineal que aporta una gran superfície de suport i de treball. A més, està equipada amb una placa vitroceràmica i té capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior i superior. Esta part de la reforma de cuina ofereix una mobilitat excel·lent a l’hora de cuinar.

En el lado derecho hay otra encimera equipada con el fregadero y un lavavajillas integrados en su parte inferior. Els nous electrodomèstics també els trobem aquí, concretament una mai, un horno i un microondas. Tots ells estan integrats al moble de cuina per aprofitar al màxim l’espai disponible.

Nou disseny de cuina

A més d’un equipament de cuina completa també ens hem encarregat d’actualitzar el disseny interior de l’estància. Hem pintat les parets de color blanc per aconseguir potenciar la sensació de lluminositat i amplitud visual. Aquest color blanc general el hem combinat amb tonos neutres acords a l’estil contemporani que hem aplicat.

Las encimeras son de color beige y combinan con los dos colores del moble de cocina: blanco en la parte inferior y acabado en madera en la superior. Per la seva part, per al nou terra de cuina hem col·locat unas baldoses grans de tonalitat beix. En quant a nivell visual són perfectes per a la nova imatge d’aquesta reforma de cuina. A més, es tracta d’un material molt resistent i senzill de netejar.

Reforma de banys moderns

També ens hem encarregat de la reforma de banys. Ara esta vivenda de la calle Doctor Ferran de Barcelona té dos espais de ñlavabo totalment equipats. Al nostre catàleg per a reformes de banys tenim els materials ideals tant per a la nova imatge com per a les noves peces sanitàries.

Per al disseny interior dels banys s’ha utilitzat la mateixa idea. Hem alicatat les parets amb taulells de color beix, la mateixa tonalitat que les rajoles del terra. D’aquesta manera hem seguit dos quarts de bany amb un ambient molt fresc i agradable. Al ser un espai d’ús diari ha d’oferir una imatge la més relaxada possible.

En quant al equipament sanitari, cada reforma de bany té tres peces modernes i funcionals. Es tracta d’un lavabo amb mobles d’emmagatzematge incorporat, un inodoro de línies modernes i una zona d’aigua amb plat de ducha. Aquest últim element queda protegit per una màmpara de portes corredisses.

Presupost de reforma integral

Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i sol·licita el teu pressupost de reforma integral sense compromís. Ens encarreguem d’adaptar les vostres necessitats en un projecte personalitzat i a mesura.