close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Ferlandina de Barcelona

L’equip de Grupo Inventia ha finalitzat una nova reforma integral a Barcelona. Amb aquesta s’afegeix una més a la llista de projectes realitzats amb èxit. En aquesta ocasió ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge situat al carrer Ferlandina. La reforma integral ha comptat amb una millora de l’interiorisme i de l’equipament en espais com la cuina i les cambres de bany.

De fet els acabats generals de la feina de reforma integral es poden veure al següent vídeo. Si et quedes amb ganes de més et convidem a seguir-nos al nostre canal de Youtube. Allà vam pujar els vídeos de totes les reformes integrals a Barcelona i rodalies que realitzem.

Nou disseny interior

En aquesta reforma integral nostre departament d’interiorisme ha treballat en el projecte de canvi d’imatge de l’habitatge. L’objectiu es marcava en aconseguir espais amplis i acollidors, convertir aquesta casa en una llar. Per a això s’ha imprès un disseny d’estil contemporani, encara que també s’ha restaurat elements originals.

Per exemple les finestres de fusta, les bigues a la vista també de fusta o el sostre de volta catalana. A partir d’aquí les parets s’han pintat de color blanc, el to ideal perquè la llum natural s’estengui a cada racó. El paviment també s’ha renovat i s’ha col·locat un d’acord amb la nova imatge desitjada. En aquest sentit ara l’habitatge disposa d’un resistent terra de parquet en tons mitjans de fusta.

Reforma de cuina

Ens trobem amb una reforma de cuina oberta i distribuïda en forma de L. Donada la seva ubicació aquesta és una disposició perfecta per aprofitar al màxim l’espai disponible. Al seu torn aquesta nova cuina està llista per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. A l’extrem de la dreta tenim un buit a mida per integrar la nevera.

Seguidament neix un tram de taulell equipat amb una placa vitroceràmica i un forn integrat a la part inferior. El taulell gira cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Aquest àmplia la superfície de suport i està equipat amb una pica. En ambdós costats s’ha disposat capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior. Els colors utilitzats en el mobiliari de cuina encaixen perfectament en el conjunt de la reforma integral. Aquest és de color gris i es combina amb unes taulell de color blanc.

Reforma de banys

Altres espais que s’han vist millorats en aquesta reforma integral a Barcelona són les cambres de bany. Pel que fa a la imatge tots dos segueixen un disseny molt semblant i d’acord amb la imatge global de l’habitatge. En ells es fan servir tonalitats neutres que contribueixen a generar espais amplis i lluminosos.

D’aquesta manera les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige i s’ha pintat la resta de paret de color blanc. Pel que fa a l’equipament sanitari un d’ells compta amb un lavabo flotant i un vàter. D’altra banda tenim un altre bany equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge i un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia posa a la teva disposició els millors professionals de sector de l’interiorisme i de les reformes integrals a Barcelona. Amb un assessorament personalitzat i un ampli catàleg de possibilitats aconseguiràs que la teva reforma integral tingui tot allò que necessites. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Te’ls lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.