close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Fransesc Alegre de Barcelona

Nou treball de reforma integral a Barcelona finalitzat amb èxit. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Fransesc Alegre per dur a terme una completa renovació d’habitatge tant en l’apartat del disseny interior com a l’equipament d’estades clau com la cuina o el bany.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits en cadascuna de les estances. En línies generals es va aplicar un estil contemporani, amb el qual es va aconseguir generar estades àmplies i lluminoses en un ambient agradable i acollidor.

Reforma de cuina

Per a aquesta reforma cuina a Barcelona es va apostar per una imatge moderna amb un lleuger aire rústic representat en els acabats del moble de cuina. Aquest és de color blanc i es combina amb taulells negres. La nova imatge de la cuina s’arrodoneix amb un terra de gres de color gris.

Quant a l’equipament, a l’extrem del costat esquerre es van encastar la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix un taulell equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. Aquesta torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram que funciona com a superfície de suport i de treball. A la zona inferior es va encastar el rentaplats.

Reforma de bany

Com en tota reforma de bany, l’equipament sanitari es va renovar completament i ara està a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa encastada protegida amb una mampara de portes corredisses.

Per al disseny interior de la cambra de bany es va buscar crear una estada agradable i fresca. Per a això les parets es van enrajolar amb rajoles de color beige, una tonalitat similar a la del terra de gres que es va col·locar. D’aquesta manera l’estança compta amb una imatge homogènia i per a res carregada, un detall important es tracta d’un espai d’ús diari.

Reformes integrals a Barcelona

Perquè la teva reforma integral tingui tot allò que necessites, i d’una manera econòmica, contacta amb Grupo Inventia i sol·licita tota la informació que necessitis.