close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Garcilaso de Barcelona

Durant la setmana s’aniran finalitzant projectes de reformes integrals a Barcelona que tenim en actiu. Un és el que hem conclòs en un habitatge del carrer Garcilaso. Un treball de reforma integral complet amb millores tant a la imatge com a l’equipament de l’immoble.

Els nostres equips d’interiorisme i obra s’han encarregat de canviar el look de cada espai d’aquest pis a Barcelona. Com es pot veure al següent vídeo, ara compta amb una imatge moderna i actual. A més el seu nou equipament en espais com la cuina o el bany li permeten oferir les millors prestacions en tot moment.

Et convidem a seguir-nos a les nostres xarxes socials per a més contingut de Grupo Inventia. Actualitzem diàriament amb noves reformes integrals que realitzem tant a Barcelona ciutat com a localitats de les rodalies. Pots prendre idees i si creus que és el moment de millorar contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.

Reforma integral de cuina

Un dels espais renovats en aquesta reforma integral a Barcelona és la cuina. És una reforma de cuina oberta amb diversos mòduls. S’ha implementat una distribució de cuina en L, molt més funcional i que permet una mobilitat excel·lent. S’hi ha renovat la imatge i l’equipament.

El moble de cuina és de color blanc i es combina amb uns elegants taulells de color gris. La del costat esquerre alberga l’aigüera, ubicada just a sota de la finestra. El taulell torça cap a la dreta i dóna pas a un segon tram més allargat. Aquest aporta una àmplia superfície de suport i de feina. A més, està equipat amb la placa de cocció. Just a sota s’ha integrat el forn.

La reforma de cuina compta amb capacitat demmagatzematge tant a la part inferior com superior. En aquesta darrera s’ha integrat el microones. S’ha col·locat un altre moble de cuina, també de color blanc amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge i un tram de taulell. A la part dreta s’ha integrat la nevera, que queda camuflada per les mateixes portes de l’armari.

Nova cambra de bany

Un altre dels espais clau que s’han renovat i millorat en aquesta reforma a Barcelona és la cambra de bany. A la nostra empresa disposem d’opcions variades per a reformes de bany. Aconseguir la imatge i l’equipament que necessites serà molt senzill. A més, oferim tots els nostres productes a un preu molt competitiu.

Un dels aspectes que han canviat en aquesta reforma de bany és l’equipament sanitari. Ara compta amb un nou lavabo amb moble demmagatzematge incorporat, un vàter i una zona daigües composta per una banyera. Es tracta de sanitaris moderns i altament funcionals pensats perquè durin molts anys.

La imatge d’aquest bany també s’ha adequat al disseny global de l’habitatge. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. D’aquesta manera s’aconsegueix un bany molt lluminós i amb més sensació d’amplitud. El nou paviment del bany és un terra tipus hidràulic amb un dibuix que combina diversos tons de beige. Un detall que aporta molta personalitat a aquesta reforma de bany a Barcelona.

Interiorisme contemporani

Aquest treball de reforma integral també ha implicat un projecte d’interiorisme complet. Gràcies al nostre departament de professionals del disseny d’interiors, els propietaris de l’habitatge ara tenen la imatge que buscaven. Per a aquesta ocasió s’ha escollit un interiorisme contemporani. Els espais lluminosos i d’ambient acollidor predominen a aquesta llar.

La majoria de parets s’han pintat amb un suau to de beige que permet que la llum natural s’estengui sense dificultats a cada racó. A més, genera un bonic contrast amb les noves portes i sòcols de color blanc. Una imatge molt actual que genera un ambient perfecte per a tota mena de moments. Des d’una vetllada amb amics fins a un moment relaxat, el nou interiorisme és càlid i acollidor.

Un altre aspecte millorat pel que fa a la imatge daquesta reforma integral és el paviment. A la major part de la superfície d’aquest habitatge s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Una elecció que potencia al màxim els detalls anteriors que hem descrit. A més, es tracta d’un material resistent i durador que necessita un manteniment senzill.

Pressupost de reforma integral

Aquest és el resultat de la reforma integral que hem fet al carrer Garcilaso de Barcelona. Més enllà d’això disposem de tot tipus d’opcions per a la nova llar. La nostra experiència i versatilitat ens permeten adaptar-nos a tots els estils decoratius i necessitats. A més, estem oberts a tot tipus de pressupostos oferint sempre les millors qualitats del mercat.

Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral pots trucar-nos directament al 93 209 97 17. També ens pots contactar per WhatsApp utilitzant l’icone de la part superior dreta daquesta mateixa web.