close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Homer de Barcelona

Aquesta mateixa setmana hem finalitzat un nou treball de reforma integral a Barcelona. Concretament en un habitatge situat al carrer Homer. Una renovació completa en un habitatge de dues plantes en què s’ha millorat tant l’aspecte de l’interiorisme com el de l’equipament d’estances com la cuina i les cambres de bany.

En línies generals la reforma integral ha implicat una modernització de l’immoble, que ara llueix un aspecte contemporani i els seus espais presenten una qualitat òptima. En el següent vídeo es poden veure els acabats generals d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. Per conèixer més dels nostres treball pots veure el nostre canal de Youtube.

Interiorisme renovat

Per modernitzar la imatge en aquesta reforma integral s’ha utilitzat el color blanc per pintar les parets. Es tracta d’una bona opció, ja que disposa de grans entrades de llum natural i el color blanc permet que aquesta s’expandeixi a cada racó. D’aquesta manera s’han aconseguit estances molt lluminoses i visualment àmplies.

Un altre detall d’aquesta reforma integral a Barcelona ha estat el canvi de paviment. Per al nou terra s’ha escollit un parquet laminat en tons mitjans de fusta. Amb aquest mateix acabat també s’han cobert els esglaons de les escales que connecten les dues plantes. De fet els acabats en fusta també s’utilitzen en el moble de rebedor oa les prestatgeries de la cuina. En definitiva, l’ambient és molt acollidor.

Cuina reformada

La cuina s’ubica a la planta baixa i és de concepte obert. Si bé té molt ben delimitat el seu espai, no ocupa una estada independent. Per a la cuina d’aquesta reforma integral s’ha utilitzat un moble de cuina negre. Aquest ocupa la part inferior del taulell i el moble de la part dreta, en el qual s’han encastat la nevera, el forn i el microones.

El taulell també és de to fosc i combina molt bé amb les rajoles tipus metro amb què s’ha enrajolat la paret. Sobre el taulell s’han instal·lat una placa vitroceràmica i una pica. Amb un equipament molt complet, aquesta cuina es presenta amb una imatge moderna i molt ben definida.

Renovació de banys

En aquesta reforma integral s’havia de reformar un bany principal i un lavabo. Pel que fa a l’equipament sanitari, tots dos estan a punt per oferir les millors prestacions en el seu ús. El bany principal compta amb un lavabo, un vàter suspès i un plat de dutxa. El lavabo aporta una pica amb moble d’emmagatzematge incorporat i un vàter extra.

El nou interiorisme si que és diferent en cada bany. D’una banda, les parets del bany principal s’han enrajolat amb rajoles de to fosc, creant un espai tranquil i relaxant. Per la seva banda, les parets del lavabo estan enrajolades amb rajoles de color blanc, oferint una imatge més activa. En tots dos casos les imatge s’ha modernitzat i el resultat és òptim.

Reformes integrals a Barcelona

Com a especialistes en reformes integrals posem a la teva disposició els millors professionals de sector. Oferim un projecte i pressupost sense costos ni compromís. Per sol·licitar-los pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari.