close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Joan Güell de Barcelona

Sumem un nou treball de reforma integral a Barcelona finalitzat amb un resultat exitós. Ens hem encarregat de renovar per complet un habitatge situat al carrer Joan Güell. S’hi han fet millores tant en l’apartat de l’interiorisme com en la instal·lació de nou equipament d’estances clau.

Els acabats d’aquesta nova reforma integral es poden veure al següent vídeo. A l’igual que tots els treballs que vam finalitzar l’hem compartit al nostre canal de Youtube.

Interiorisme contemporani

Com s’ha esmentat un dels objectius d’aquesta reforma a Barcelona ha estat el de modernitzar la imatge de l’habitatge. S’ha treballat per aconseguir espais lluminosos i en els quals es generés sensació d’amplitud. D’aquesta manera les parets d’estades com la sala d’estar o els dormitoris s’han pintat de color blanc.

Gràcies a aquest disseny contemporani més la llum natural procedent de l’exterior s’ha aconseguit una imatge molt acollidora. A la zona de la cuina s’ha apostat per introduir un toc de color viu i s’ha pintat un tram de paret en color taronja. Encaixa molt bé amb la imatge global i aporta vitalitat. També s’han renovat totes les portes i finestres. De la mateixa manera que s’ha canviat el malmès paviment original per un terra de parquet en tons clars de fusta.

Reforma integral de cuina

S’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta a la sala. Amb aquest canvi de distribució s’ha aconseguit ampliar l’espai visual en aquesta zona de l’habitatge. Per a la nova disposició s’ha optat per una distribució de cuina en L, tot i que la nevera amb acabat en acer inoxidable s’ha integrat en al costat esquerre.

La primera taulell se situa en el costat dret de la cuina i està equipada amb una placa vitroceràmica i un forn integrat a la seva zona inferior. El taulell gira cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram més ampli i que ofereix superfície de suport i d’emmagatzematge. Al seu torn s’ha equipat amb una pica i un microones integrat en l’emmagatzematge de cuina superior.

Bany renovat

En aquesta reforma integral també s’ha renovat completament la cambra de bany. Ara llueix una imatge moderna i disposa d’un equipament sanitari funcional i llest per oferir les millors prestacions. Es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter amb cisterna oculta i un plat de dutxa protegit amb mampares transparents.

També s’han realitzat treballs de millora en el disseny interior del bany. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles beige, el mateix color escollit per a les rajoles de la nova terra. Aquests tons neutres generen un espai lluminós i d’ambient agradable. Per la seva banda el moble de bany presenta acabats en tons clars de fusta.

Reforma integral a Barcelona

Tot el que necessitis per a la teva nova llar t’ho podem oferir a Grupo Inventia. Comptem amb els millors professionals de sector de les reformes integrals i la nostra àmplia oferta ens permet adaptar-nos a tots els estils i pressupost. Per sol·licitar el teu projecte de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte.