close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Josep Estivill de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals hem finalitzat un nou treball de reforma integral. El nostre equip s’ha desplaçat fins al carrer Josep Estivill de Barcelona per renovar i millorar per complet aquest habitatge. Un projecte en el qual s’ha treballat en un nou interiorisme amb una distribució que garanteixi les millors prestacions.

De la mateixa manera que un espai clau en una llar com la cuina també s’ha millorat pel que fa a imatge i equipament. En línies generals una nova reforma integral a Barcelona amb un resultat satisfactori. Per poder apreciar els acabats aconseguits en aquest treball compartim el següent vídeo.

interiorisme contemporani

Com hem esmentat en aquest projecte de reforma integral s’ha treballat en la millora de la imatge de tot l’habitatge. Per això s’ha optat per un interiorisme contemporani amb l’objectiu d’aconseguir espais amplis i lluminosos. En definitiva un ambient acollidor i ideal per a una llar de disseny actual.

Per al nou color de les parets d’espais com la sala d’estar, els dormitoris i el passadís s’ha optat pel blanc. És una tonalitat perfecta per aconseguir les característiques esmentades. A més l’habitatge compta amb una gran entrada de llum natural. Gràcies a això cada racó pot quedar perfectament il·luminat.

Al seu torn elements com les noves portes o els sòcols també es presenten en color blanc. Una imatge neutra i acollidora que ofereix àmplies facilitats a l’hora de decorar-la. Una altra de les millores que s’han realitzat en aquesta reforma integral és el canvi de paviment. Ara la superfície de l’habitatge llueix un terra amb acabats de fusta en tons mitjans. La guinda d’el pastís per aconseguir una llar lluminós, acollidor i càlid.

Reforma integral de cuina

Un altre dels espais que s’han millorat en aquesta reforma integral a Barcelona és la cuina. Un espai molt important dins d’una llar i que ara disposa de tot el necessari per garantir les millors prestacions. En aquesta zona de la casa també s’ha renovat per complet tant la imatge com l’equipament.

Es tracta d’una reforma de cuina de concepte obert que queda separada per un mur a mitja alçada. D’aquesta manera l’espai de la cuina es delimita de manera perfecta tant física com visualment. Per la seva banda els nous elements de la cuina s’han distribuït a través d’un moble de forma lineal.

Compta amb una àmplia taulell que aporta un ampli espai de suport i de treball. Al seu torn sobre ella s’han instal·lat un aigüera d’una pica i una placa vitroceràmica. A l’extrem dret s’han disposat buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

Disseny de cuina

A més de la distribució i l’equipament en aquesta reforma de cuina a Barcelona també s’ha millorat la imatge de l’espai. La cuina compta amb compartiments per a l’emmagatzematge tant en la part baixa com alta. El moble de la zona inferior es presenta amb un acabat en blanc mat a l’igual que el taulell. Compta amb un buit a mida per integral un rentaplats i els tiradors dels calaixos i armaris són de color negre.

Per la seva banda els armaris que s’han ancorat a la part superior són d’acabat en fusta. Es tracta d’una combinació de tonalitats molt utilitzada en les reformes de cuina que realitzem. El terra de la cuina també s’ha canviat i és diferent a què hem esmentat per a la resta de l’habitatge. Es tracta d’un terra hidràulic amb dibuixos que combinen el color beige i diferents tons de blau.

Reforma integral a Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grup Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de sector. Cadascun dels nostres projectes és únic i es treballa en base a les necessitats que ens exposen els propietaris de l’habitatge. Gràcies a la nostra experiència i versatilitat ens adaptem a tots els estils i pressupostos.

Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i demana el teu projecte de reforma integral. Un cop ho tinguem preparat t’ho lliurarem al costat de el pressupost de la reforma sense cap tipus de cost ni compromís. Et presentarem les millors opcions perquè puguis gaudir de la llar que et mereixes.