close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Leiva de Barcelona

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia ens hem encarregat de renovar per complet un nou habitatge. Per dur-la a terme ens hem desplaçat fins al carrer Leiva de Barcelona. Allà ens hem encarregat de millorar tant l’interiorisme general com l’equipament d’espais com la cuina i el bany.

En el següent vídeo compartim els acabats d’aquesta reforma integral a Barcelona. En el nostre canal de Youtube pots veure més treballs dels que hem finalitzat. Com es pot veure s’ha aplicat un estil contemporani i també s’han mantingut diversos elements originals. A Grupo Inventia som versàtils i ens adaptem a qualsevol estil i pressupost.

Interiorisme a Barcelona

Com en cada reforma integral que portem a terme el nostre departament d’interiorisme elabora un projecte previ. D’aquesta aquesta manera els propietaris poden veure com serà el resultat final abans que s’iniciïn les obres. En aquesta ocasió s’ha apostat per un disseny contemporani amb el qual s’han generat espais molt lluminosos i visualment amplis.

Per pintar les parets s’ha utilitzat el color blanc. L’indicat per aconseguir que la llum s’expandeixi a cada racó. Això permet introduir diferents acabats i en aquest cas s’ha optat per la fusta. Al sostre de la sala d’estar s’han mantingut i restaurat les bigues vistes de fusta. Per al paviment s’ha escollit un terra ceràmic imitació parquet. Al seu torn els esglaons que donen accés a dormitori també són de fusta. En línies generals amb aquesta reforma integral s’han aconseguit espais molt acollidors.

Reforma de cuina

Ens trobem amb una reforma de cuina oberta i amb distribució en forma d’U. Donades les característiques de l’habitatge aquesta és la disposició més adequada. Ara cada element està en el lloc perfecte per oferir la seva màxima funcionalitat. A la banda esquerra s’ha disposat un taulell en forma de L. Tant a la part inferior com superior hi ha mòduls d’emmagatzematge.

El taulell de l’esquerra està destinada a superfície de suport i treball. Mentre el taulell de el centre compta amb una placa de cocció i el forn integrat just a sota. A la part dreta, el més obert, s’ha col·locat una nova taulell que compta amb la pica. Al seu torn s’ha disposat un buit a mida per integrar la nevera.

Reforma de bany

Un altre espai renovat i millorat en aquesta reforma integral és la cambra de bany. Al s’ha aplicat un disseny semblant a la de la resta de l’habitatge amb una combinació entre blanc i acabats en fusta. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de tipu metro blanques. Així s’aconsegueix una imatge moderna i un espai molt lluminós.

Pel que fa a el nou equipament sanitari s’ha optat per un bany de tres peces. Una d’elles és el lavabo, que compta amb un moble de fusta amb dos calaixos. A ell l’acompanyen un vàter d’imatge clàssica i un plat de dutxa protegit amb mampares de portes corredisses. Es tracta d’una cambra de bany funcional i llest per oferir les millors prestacions.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim projectes de reforma integral personalitzats i a mida. A més de poder imprimir qualsevol estil decoratiu al teu habitatge també ens adaptem a tots els pressupostos. Pots sol·licitar el teu trucant al 93 209 97 17 o omplint aquest formulari que posem a la teva disposició a la web.