close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Llenguadoc de Barcelona

Nou treball de reforma integral d’habitatge finalitzat en aquest estiu de 2019. Per dur a terme millores en l’interiorisme i de equipament l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Llenguadoc de Barcelona. Allà vam rehabilitar per complet aquest pis, aconseguint aplicar una imatge contemporània en totes les estances.

Després dels treballs de reforma integral a Barcelona aquest habitatge està llista per oferir les millors prestacions i funcionalitat. Totes les millores realitzades per l’equip de Grupo Inventia poden apreciar-se en el vídeo que compartim tot seguit.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina oberta encara que molt ben delimitada i ocupa el seu propi espai. Per a la disposició dels nous elements d’aquesta reforma de cuina a Barcelona es va optar per una distribució a dos fronts. D’aquesta manera es va aconseguir aprofitar al màxim l’espai disponible i permet una pràctica mobilitat.

A la banda esquerra, el pegat a la paret, es va col·locar una allargat taulell. A més d’oferir una àmplia superfície de suport està equipada amb una placa vitroceràmica i una pica. Tant en la part inferior com superior es van disposar armaris per a l’emmagatzematge. A l’extrem de la part dreta es van encastar la nevera, el forn i el microones. Seguidament neix una àmplia i pràctica barra d’esmorzar.

Reforma de bany

L’habitatge comptava amb una cambra de bany que es va renovar per complet tant en imatge com en equipament sanitari. Una de les peces d’aquest és un lavabo amb moble calaixera incorporat, la millor opció per poder organitzar tot tipus de productes d’higiene. A ell li segueixen un vàter d’imatge clàssica i una dutxa protegida per mampares de portes corredisses.

Quant a l’interiorisme d’aquesta reforma de bany es va optar per utilitzar tonalitats neutres que aconseguissin generar un espai fresc i lluminós. Per aconseguir aquest objectiu visual les parets es es van enrajollar per complet amb rajoles de color beige i es va col·locar un paviment de gres de to grisós. Es tracta d’una combinació de tonalitats ideal per a qualsevol cambra de bany.

Reformes integrals a Barcelona

Grupo Inventia t’ofereix un servei personalitzat i a mida perquè el teu reforma integral tingui tot allò que necessitis. Per demanar qualsevol tipus d’informació tan sols has de contactar amb nosaltres, t’informarem sense cap compromís.