close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Marina de Barcelona

Hem acabat un nou projecte de reforma integral a Barcelona. Ens hem desplaçat fins a un pis del carrer Marina per millorar-ne tots els espais. Un projecte personalitzat i acord amb les necessitats que ens han comentat els propietaris. Com sempre, una reforma a Barcelona a mida i personalitzada.

Els nostres professionals s’adapten a les vostres necessitats i al vostre estil decoratiu. Treballem amb un catàleg molt variat per poder oferir-te les millors opcions en cada cas. Cadascún dels punts a millorar a casa teva queden establerts en el projecte de reforma integral inicial. D’aquesta manera, podem treballar de manera més eficient i seguir el calendari previst.

Al següent vídeo mostrem les millores que hem realitzat en aquest pis del carrer Marina. Un cop acabem les reformes integrals les compartim a les nostres xarxes socials. Així, podem mostrar de manera pròpia i real la nostra manera de treballar i totes les millores que podem aplicar a un habitatge.

Interior contemporani

Un dels primers passos en aquesta reforma a Barcelona ha estat definir el nou disseny interior de casa espai de la vivenda. Per això, les nostres interiroistes a Barcelona s’han encarregat d’establir cada nou element juntament amb els propietaris. En aquest sentit, hem optat per aplicar un disseny d’interiors contemporani.

Hem pintat les parets amb tonalitats neutres. Lobjectiu és aconseguir espai lluminosos i visualment amplis. Els tons neutres permeten que la llum natural flueixi amb facilitat per tots els racons del pis. Per a la majoria de parets hem fet servir pintura blanca, encara que en alguns dormitoris també hem aplicat un toc de color verd suau.

El disseny interior es culmina amb el nou paviment. Per aquest projecte hem escollit un terra de parquet en tons de fusta natural. Visualment aporta calidesa a zones com el saló i els dormitoris. A més, és un material resistent i durador. Està preparat per oferir les millors prestacions durant molts anys.

Cuina oberta

La nova cuina és de concepte obert i està distribuïda a dos fronts. Als extrems del costat esquerre hi ha buits a mida per integrar els electrodomèstics. Concretament una nevera i el forn al costat del microones. A la part central hem col·locat un taulell equipat amb una placa vitroceràmica.

Una altra millora en aquesta reforma de cuina és que disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a la superior. D’aquesta manera, els elements de cuina i petits electrodomèstics es poden organitzar amb molta facilitat. Tot això amb un disseny contemporani d’acord amb la resta de la vivenda.

El moble de cuina és blanc, igual que el taulell del costat esquerre. A la part dreta hem col·locat un altre taulell de cuina que té acabats en fusta. Aporta una gran superfície de suport i de treball, a més d’albergar la pica. Aquest taulell té és multifuncional, ja que es pot utilitzar com a barra d’esmorzar.

Banys moderns

També hem realitzat dues reformes de bany molt completes. Hem millorat tant la imatge com l’equipament sanitari. Gràcies a la nostra oferta extensa en reformes de banys podem oferir les millors opcions a cada desig dels propietaris. En aquest cas hem aconseguit dos espais de neteja molt frescos i funcionals.

La imatge és diferent a cada bany. Una de les cambres de bany manté la imatge global de la casa. Hem enrajolat les parets amb rajoles blanques i hem col·locat un terra de rajoles en to beix. Per la seva banda, les parets de la neteja s’han enrajolat amb rajoles lacades de color blau. Hem generat un espai més íntim i relaxat.

Es tracta de dos espais de neteja que es complementen molt bé, ja que es poden fer servir en tot moment. Cadascú disposa d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge inferior i també d´un vàter. En el cas de la cambra de bany també hem arreglat la zona d’aigües, una dutxa amb mampares corredisses.

Pressupost de reforma integral

El nostre objectiu com a empresa de reformes és que puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia. Brindem un tracte personalitzat des del primer moment i t’assessorem en tot allò que necessitis. Elaborem el teu projecte de reforma intgeral en pocs dies i sense compromís. Pots sol·licitar-ho trucant al 93 209 97 17.