close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Mèxic de Barcelona

Els propietaris d’aquest habitatge del carrer Mèxic de Barcelona ens van contactar per dur a terme una completa reforma integral. Després d’una visita prèvia (gratuïta i sense compromís) vam presentar un projecte de reforma que va ser acceptat i que fa pocs dies va finalitzar amb un resultat més que satisfactori.

Cal destacar que tots els projectes de Grupo Inventia es lliuren juntament amb un pressupost de reforma integral detallat i a mida sense cap cost per als interessats. Abans de comentar alguns dels aspectes més destacats d’aquesta nova reforma integral compartim un vídeo en què es poden apreciar els acabats generals aconseguits.

Reforma de cuina

La cuina s’ubica en una estança independent, a la qual s’accedeix a través d’una porta corredissa, i aquesta distribuïda a dos fronts. A l’extrem de la banda esquerra es va col·locar la nevera, el forn i el microones, tots aquests electrodomèstics amb acabats en negre. Seguidament neix un tram de taulell que aporta superfície de suport i aquesta zona també compta amb compartiments per a l’emmagatzematge.

A la part dreta es va col·locar una allargat taulell que va d’extrem a extrem d’aquesta reforma de cuina. Sobre ella es van instal·lar una placa vitroceràmica i un aigüera d’una pica. A la seva zona inferior es van disposar diversos calaixos i armaris que amplien la capacitat d’emmagatzematge a la cuina.

Reforma de banys

En aquestes reformes de bany ambdues estances es van renovar tant en imatge com en equipament sanitari. Ara estan a punt per oferir les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Encara que amb lleugeres diferències estètiques, cada quart de bany disposa d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una pràctica i còmoda dutxa.

Pel que fa a el nou disseny interior de les estances es va apostar per tonalitats neutres, ideals per generar espais amplis i lluminosos. D’aquesta manera les parets de cada bany es van enrajolar amb diferents rajoles, entre els quals es van utilitzar de color beige o multicolor, sempre buscant ambients frescos i agradables.

Reformes integrals a Barcelona

Amb Grupo Inventia tindràs l’oportunitat d’escollir entre una àmplia gamma de materials i acabats per a la teva nova llar, tots ells de marques líders de mercat i amb un preu molt competitiu. Per informar-te de tots els nostres serveis pots contactar amb nosaltres trucant al 93 209 97 17.