close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Mineria

Nou treball de reforma integral finalitzat a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió l’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins al carrer Mineria per dur a terme una rehabilitació total d’habitatge. S’hi van realitzar millores tant a nivell de disseny interior com d’equipament. Ara l’habitatge llueix un aspecte contemporani. Aquest es pot apreciar en el vídeo que compartim a continuació.

Reforma de cuina

La cuina és oberta i està aquesta distribuïda a dos fronts. A la part dreta, l’oberta, es va col·locar un taulell equipada amb una pica. A més, aquesta compta amb una bona superfície de suport, emmagatzematge a la part inferior i pot utilitzar-se com a barra de cuina. En l’estança destaca el paviment, per al qual es van col·locar rajoles amb un agradable efecte blanc i negre.

Al costat esquerre es va col·locar una nova taulell, aquesta està equipada amb una placa vitroceràmica. En aquesta zona es van disposar diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant en la part inferior com superior. Ja a l’extrem de la dreta es encastraron els electrodomèstics. Ells estan conformats per un forn, un microones i una nevera.

Reforma de banys

L’habitatge comptava amb una cambra de bany principal i un lavabo. Tots dos es van renovar per complet tant en imatge com en equipament sanitari. En ambdues estances es va col·locar un vàter, un lavabo amb moble d’emmagatzematge i una dutxa. Els dos banys són perfectes per al dia a dia i per als moments de més calma.

Per a la nova imatge es va optar per enrajolar les parets a mitja alçada amb rajoles de color beige. Així es genera més sensació d’amplitud i lluminositat. En la cambra de bany principal destaca l’enrajolat de la dutxa. Per aquest es van utilitzar rajoles tipus hidràulic que aporten un interessant toc de color a l’estança.

Reforma integral a Barcelona

Grupo Inventia és especialista en projectes i execució de reforma integral. Pots sol·licitar el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.