close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Mossèn Amadeu Oller de Barcelona

Nou projecte de reforma integral a Barcelona acabat. Ens hem desplaçat fins al carrer Mossèn Amadeu Oller per renovar un habitatge del tot. Ens hem encarregat de millorar tant el disseny interior com l’equipament de totes les estances. Després d’aquesta reforma integral hem aconseguit un pis funcional i acollidor.

Gràcies a la versatilitat dels nostres professionals, podem adaptar-nos a tot tipus d’estils i necessitats. A més, tenim un catàleg molt variat de materials i acabats. Per conèixer tots els nostres treballs finalitzats i en procés et convidem a seguir-nos als nostres perfils de xarxes socials.

Reforma de cuina oberta

Es tracta d’una cuina oberta i que està distribuïda en forma de L. Ara aquesta cuina compta amb tots els elements per oferir les millors prestacions. A la banda esquerra hi ha una part del moble de cuina amb la nevera i un taulell equipat amb una pica. La nevera queda camuflada per les portes d’armari.

A la part dreta de la reforma de cuina hi ha el moble principal de cuina. Té un taulell allargat que ofereix superfície de suport i de treball. Alhora, està equipada amb una placa vitroceràmica. En aquesta part hi ha capacitat d’emmagatzematge amb armaris i calaixos tant a la part inferior com a superior del taulell.

Hem aprofitat aquestes parts del moble de cuina de color negre per integrar el forn, a la part baixa, i el microones, als armaris superiors. Es tracta d’una cuina funcional i que s´integra perfectament a la resta de la vivenda. A més, també queda connectada de manera fluida amb altres zones com ara el menjador i la sala d’estar.

Bany de disseny modern

També hem fet la reforma de bany, instal·lant un equipament sanitari personalitzat. El lavabo és de sobre taulell i té forma de pedra. És gran i s’integra perfectament al disseny de bany. També destaca el nou vàter amb forma de càpsula i amb la cisterna oculta a la paret. Els acompanya un plat de dutxa arran de terra de forma quadrada.

És un bany molt ben equipat i amb un disseny contemporani i agradable. Hem enrajolat les parets per complet amb rajoles d’acabat gris. D’aquesta manera, hem potenciat la sensació de lluminositat i amplitud visual. Pel paviment hem utilitzat rajoles de color blau amb efecte desgast que aporten molta personalitat.

Disseny interior neutre

A més de les reformes de cuina i de bany també ens hem encarregat d’aplicar un nou estil decoratiu a tot el pis. Al costat dels propietaris, hem optat per un disseny interior contemporani amb tons neutres. Les parets les hem pintat de color blanc, perfectes per aprofitar la llum natural i il·luminar tot el pis.

Això es combina amb un nou paviment, un terra de parquet en tons de fusta natural. Ens hem encarregat de col·locar-lo a cada estança de la vivenda. Ara es presenta amb un estil homogeni. Aquesta combinació de colors genera un ambient acollidor i càlid, ideal en espais de descans com els dormitoris.

Reforma integral a mida

El nostre equip treballa de manera personalitzada amb cada client. Oferim a cada persona les millors opcions en la teva reforma integral per aconseguir tot el que desitja a la seva nova llar. Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense compromís, pots trucar-nos al 93 209 97 17.