close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Nàpols de Barcelona

Aquesta mateixa setmana vam concloure un nou treball de reforma integral a Barcelona. Concretament ens vam desplaçar fins al carrer Nàpols, on vam dur a terme la renovació completa d’un habitatge. En línies generals vam aconseguir imprimir un estil modern en totes les estances de l’habitatge, creant espais amplis i lluminosos. A més, vam equipar per complet la cuina i el bany.

En el següent vídeo es poden apreciar els acabats generals aconseguits per l’equip de Grupo Inventia en aquesta nova reforma integral a Barcelona.

Reforma de cuina

La reforma de cuina és oberta i està distribuïda a dos fronts. A la part de la paret es va col·locar un taulell equipat amb una placa vitroceràmica. Tant en la seva part inferior com superior es van col·locar armaris i calaixos per a l’emmagatzematge. A l’extrem es va disposar un buit a mida per encastar la nevera.

A la part oberta d’aquesta reforma de cuina es va col·locar un nou tram de taulell. Aquest amplia la superfície de suport ti de treball, a més d’estar equipat amb una pica. Al seu torn, aquesta taulell també pot utilitzar-se com a barra de cuina, aconseguint un espai perfecte per dur a terme qualsevol menjar.

Reforma de bany

El treball d’interiorisme en aquesta reforma de bany és excel·lent i el resultat va ser molt satisfactori. Les parets es van enrajolar amb rajoles blanques col·locades en forma diagonal, a més d’utilitzar-se altres de color gris a la paret de la dutxa. Amb això es va aconseguir una estança d’ambient acollidor i d’imatge actual.

Per a l’equipament sanitari, aquesta reforma de bany es va equipar amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter suspès i una dutxa oberta. En aquest útlim element dstacan seus elements, de color negre mat. Sens dubte es va aconseguir un espai a punt per oferir les millors prestacions des del primer dia.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim les millors solucions per a la reforma integral de la teva llar. Escoltarem les teves necessitats i les plasmarem en un projecte de reforma que et lliurarem al costat d’un pressupost detallat, tots dos de forma gratuïta i sense compromís.