close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Nàpols de Barcelona acabada

Hem acabat un nou projecte de reforma a Barcelona. Concretament, la millora d’un pis situat al carrer Nàpols. S’ha tractat d’una reforma integral completa on hem millorat tant la imatge com l’equipament. A la nostra empresa de reformes tenim les millors opcions per actualitzar la teva llar.

El nostre catàleg de materials sʻadapta a tots els estils decoratius. Tant és un disseny actual com amb tocs més retro podrem aconseguir-ho. A això s’hi afegeix la versatilitat dels nostres professionals en disseny interior i reformes integrals. Durant tot el procés de l´obra reps assessorament personalitzat.

Al vídeo següent compartim els acabats d’aquesta nova reforma integral a Barcelona. Ara aquest pis té una distribució molt més funcional i està llest per oferir les millors prestacions. Com en totes les reformes integrals que duem a terme hem convertit un pis en una llar moderna i funcional.

Cuina en forma de L

La cuina d´aquest pis s´ubica en una estança pròpia i independent. En tenir una superfície rectangular hem fet servir una distribució de cuina en forma de L. D’aquesta manera cada element de cuina queda situat al lloc perfecte per poder utilitzar-lo. Gràcies a la nostra oferta en reformes de cuines hem pogut resoldre les necessitats dels propietaris.

A l’extrem de la dreta hem deixat un espai a mida per col·locar la nevera. Seguidament neix el tram de taulell principal on hem instal·lat la placa vitroceràmica. Disposa de capacitat d’emmagatzematge tant a la part inferior com a superior i aquí és on hem integrat el forn i el microones.

El taulell torça cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Ofereix superfície de suport i de treball i també compta amb una pica d’un sinus. A la part inferior el moble de cuina disposa de dos buits per poder integral el rentaplats i la rentadora. Aquesta reforma de cuina combina el color blanc a tot el moble de cuina amb els acabats en gris del nou paviment.

Nou bany funcional

La cambra de bany es manté a la seva ubicació original i l’hem actualitzat tant en disseny interior com en equipament sanitari. Ara està llest per oferir les millors prestacions. Aquest és un dels objectius de la nostra empresa de reformes a Barcelona, que puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia.

És una reforma de bany molt ben aprofitada per oferir la millor funcionalitat. A la banda esquerra de l’entrada hem col·locat el nou lavabo de doble sinus. Alhora té dos calaixos per a l’emmagatzematge a la part inferior. D’aquesta manera podem garantir una perfecta organització dels productes d’higiene.

A la banda dreta es completa l’equipament sanitari amb un vàter amb la cisterna a l’esquena i un plat de dutxa amb mampares de portes corredisses. Per a la nova imatge del bany, s’ha apostat per tons neutres que generin un ambient fresc. Hem enrajolat les parets amb rajoles de color gris, la mateixa tonalitat del nou terra de rajoles.

Canvi d’imatge interior

Una altra novetat d’aquesta reforma integral és l’aplicació d’un nou disseny interior a tots els espais del pis. Ens hem encarregat d´elaborar un projecte per modernitzar la imatge interior i generar un ambient acollidor en espais com la sala d´estar i els dormitoris. És una característica indispensable en una llar actual.

Hem aprofitat les entrades de llum natural per generar espais lluminosos i visualment amplis. Per això hem pintat les parets de color blanc que cada espai de la casa quedés il·luminat de manera natural. Pel que fa a la il·luminació artificial hem instal·lat llums d’ull de bou.

Les nostres interioristes a Barcelona han treballat en un disseny d’interiors contemporani amb més potencials elements. Un és el nou paviment per al qual s’ha escollit un terra de parquet en tons clars de fusta. També hem col·locat les noves portes de color blanc a l’accés de cada habitació.

Reforma integral a mida

A Grupo Inventia t’oferim una reforma integral a mida i que faci front a totes les teves necessitats. Pots sol·licitar el teu pressupost sense compromís trucant al 93 209 97 17. En pocs dies el tindrem llest i t’ho lliurarem juntament amb un projecte amb renders 3D que tampoc no tindrà cap cost per a tu.