close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Nicaragua de Barcelona

A Grupo Inventia estem finalitzant diverses reformes integrals a Barcelona en aquests últims dies de l’any. En aquesta ocasió el nostre equip es va desplaçar fins al carrer Nicaragua per encarregar-se de la millora de l’interiorisme i de l’equipament d’aquest pis que presentarem a continuació. Basant-se un estil decoratiu contemporani aconseguim rejovenir tots els espais i deixar-los a punt per oferir les millors prestacions.

Abans de repassar i comentar alguns dels aspectes més destacats d’aquest nou treball de reforma integral a Barcelona, volem compartir un vídeo en què vam mostrar els acabats generals aconseguits.

Reforma de cuina

Es tracta d’una cuina de concepte obert i distribuïda de forma lineal. A simple vista ja es percep que és un espai completament equipat i que ofereix molta funcionalitat i una correcta mobilitat a l’hora de fer ús d’ella. Per començar, a l’extrem esquerre es encastraron la nevera, el forn i el microones.

Seguidament neix un allargat taulell sobre la qual es van instal·lar la placa vitroceràmica i la pica. A més, tant a la part inferior com en la superior es van col·locar armaris i calaixos per aconseguir capacitat d’emmagatzematge a la cuina. Un altre detall el trobem en el paviment. Mentres que al saló es va col·locar un terra de parquet, l’espai de la cuina es va diferenciar col·locant un terra tipus hidràulic.

Reforma de bany

La reforma de bany va comportar una excel·lent millora tant en l’equipament sanitari com en el disseny interior de l’estança. Després del treball realitzat en ella llueix un ambient fresc i agradable, ideal per a un espai d’ús diari. Ara el bany disposa d’un lavabo amb moble de dos calaixos incorporat, un vàter i un plat de dutxa. A més es va ancorar un armari de bany que proporciona capacitat d’emmagatzematge extra.

Per l’enrajolat de les parets es van utilitzar rajoles bisellades de color blanc. Això va ser tot un encert, ja que desprenen una imatge molt moderna. Per al paviment sa va optar per un terra hidràulic, a l’igual que a la cuina. A més d’aportar personalitat, aquest tipus de superfície ofereix un manteniment senzill.

Reformes integrals a Barcelona

Si estàs pensat en renovar tot la teva llar o part d’ell, pots trucar-nos al 93 209 97 17 i informar-te dels nostres serveis de reforma integral sense compromís. Et lliurarem un projecte i pressupost de reofrma totalment gratuïts.