close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Padilla de Barcelona

El nostre equip de reformes integrals ha acabat un nou projecte al carrer Padilla de Barcelona. S’ha tractat d’uns dies que no hem encarregat de millorar tant la imatge de l’habitatge com de renovar totes les seves instal·lacions. Ara aquest pis a Barcelona és un espai ben definit i molt funcional.

Un dels avantatges de treballar amb la nostra empresa de reformes és que ens encarreguem de tot allò que necessitis. Oferim un assessorament personalitzat perquè puguis escollir tot el que necessites ia partir d´aquí ens encarreguem nosaltres de donar-li vida. Aquest tipus de serveis l’oferim tant per a reformes a Barcelona com a localitats de les rodalies.

Per aquest habitatge al carrer de Padilla s’han treballat tots els aspectes clau d’una reforma integral. Nou interiorisme, millora de les instal·lacions, col·locació d’equipament i, fins i tot, moblat dels dormitoris. Abans de comentar els detalls clau d’aquest treball compartim un vídeo on mostrem els seus acabats generals.

Disseny interior modern

Una de les primeres millores que veiem en aquesta reforma integral és la del disseny interior. El nostre equip d’interioristes a Barcelona s’han encarregat de crear un projecte d’acord amb les necessitats dels propietaris. D’aquesta manera ara podeu gaudir d’una llar amb una imatge moderna i amb un ambient molt acollidor.

La majoria de parets s’han pintat de color beige. És una tonalitat molt agradable que genera espais càlids i molt relaxats. Per exemple, als dormitoris crea l’ambient perfecte per a la concentració i el descans. Amb ell es combinen les noves portes de color blanc i també els sòcols. S´ha aconseguit un contrast molt agradable amb una imatge homogènia entre tots els espais d’aquest pis.

Un altre dels elements que han canviat i milloren l’interiorisme és el paviment. Ara a la majoria de la superfície s’ha col·locat un terra de parquet a tots mitjans de fusta. És una opció perfecta a nivell visual. Combina molt bé amb el disseny interior contemporani i és capaç de generar més sensació de calidesa. D’altra banda, es tracta d’un material resistent i durador.

Cuina a dos fronts

La cuina es troba en un espai obert molt ben definit visualment. Un cop aquí ens trobem amb una cuina distribuïda a dos fronts, de concepte obert i que té una zona de menjador. Es tracta d’una cuina molt àmplia i que es pot utilitzar com a espai multifuncional. A la part exterior de la cuina s’han ancorat uns taulells en forma de L que funcionen com a espai de menjador.

Ara a la cuina en si, a l’extrem del costat dret s’han integrat els electrodomèstics. Es tracta d´una nevera, un forn i un microones. Tot ells integrats al mateix moble de cuina. Tot seguit neix un tram de taulell que s’ha equipat amb una placa vitroceràmica. Just davant s’ha col·locat l’altre front de la cuina sent un taulell. Ofereix una àmplia superfície de suport i també és el lloc de l’aigüera.

La nova imatge de la cuina es presenta d’acord amb la imatge general de la vivenda. El moble de cuina és de color blanc, tant les portes dels armaris com els taulells. Una altra de les millores que s’han introduït a aquesta reforma de cuina és la capacitat d’emmagatzematge. Ara compta amb diversos calaixos i armaris a la part inferior dels taulells.

Cambra de bany funcional

També s’ha reformat la cambra de bany tant en imatge com en equipament sanitari. Ara es presenta amb una imatge molt més moderna i unes peces sanitàries tan actuals com a funcionals. El nostre catàleg de materials per a reformes de banys és ampli i molt variat. Podràs aconseguir allò que necessites de manera senzilla.

Una de les noves peces sanitàries és el lavabo que inclou un moble amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. El segueix un vàter d’imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena i una zona d’aigües. Aquest darrer element és un plat de dutxa que queda protegit amb unes mampares de portes corredisses.

A més d’equipar-ho, també s’ha millorat la imatge interior d’aquesta reforma de bany. Les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles de color beige i s’ha pintat de blanc la resta fins a arribar al sostre. Per al nou paviment s’ha optat per un terra tipus hidràulic amb dibuixos en tons negre i gris.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

Si creus que és el moment de renovar la teva llar a Grupo Inventia t’estem esperant. Elaborem el teu projecte i pressupost de manera personalitzada i ajustada a les teues necessitats. A més t’ho lliurem sense cap mena de compromís. Per sol·licitar-ho truca’ns al 93 209 97 17 o contacta amb nosaltres via WhatsApp.