close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Palomar de Barcelona

Diversos projectes de reformes integrals que teníem en curs van finalitzant progressivament. Una de les últimes ens porta fins un habitatge situat al carrer Palomar de Barcelona. Ens hem encarregat de fer una renovació completa, millorant la imatge i l’equipament de tots els seus espais.

Un nou projecte de reforma integral a Barcelona personalitzat i en base a les necessitats dels seus propietaris. En el següent vídeo presentem els acabats de totes les estances de l’habitatge. Vist en línies generals un treball de reforma integral amb el qual s’ha aconseguit una veritable llar.

Nou interiorisme

Al tractar-se d’una reforma integral s’ha actualitzat en interiorisme de tot l’habitatge. En aquesta ocasió s’ha treballat en base a un disseny d’estil contemporani. Els propietaris volien una llar acollidor, lluminós i amb sensació d’amplitud. D’aquesta manera en espais compartits com la sala d’estar o els passadissos les parets s’han pintat de color blanc. Al saló també destaca una paret amb acabats en maó vist.

Això genera que la la llum natural s’estengui a cada racó de l’habitatge. A més és un color que contrasta molt bé amb les noves portes de fusta que s’han col·locat. Per la seva part en els dormitoris si que s’ha utilitzat colors més vius. Si bé uns d’ells segueix la línia general quant a imatge, els altres dos aporten major personalitat.

En un d’ells les parets s’han pintat de color blau, mentre que l’altre s’ha escollit el color verd. Una cosa que si es manté tant en els tres dormitoris com al saló o el passadís és el nou paviment. En tots ells s’ha col·locat un terra ceràmic imitació parquet. Una superfície resistent i duradora que contribueix a generar calidesa casolana en l’ambient.

Reforma integral de cuina

Un altre dels espais que s’han millorat en aquesta reforma integral és la cuina. Es tracta d’una cuina de concepte obert composta per dues parts principals. A la part dreta trobem un moble de cuina en forma de L amb dos trams de taulell. Aquests ofereixen una àmplia superfície de suport i en un d’ells s’ha instal·lat la placa vitroceràmica.

A més d’aquestes novetat la cuina compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior de les taulells. Finalment a l’extrem de la part dreta s’han disposat buits a mida per integrar els nous electrodomèstics. Concretament una nevera, un forn i un microones.

Just davant de la peça descrita s’ha col·locat una illa de cuina. Aquesta amplia la superfície de suport i de treball i alberga l’aigüera. A la seva zona inferior també compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina. Una cuina altament funcional amb una imatge moderna. Per als nous mobles s’ha escollit un acabat en color negre que combina amb el suau to gris de les taulells. A més els armaris superiors es presenten amb acabats en fusta, combinant amb el nou paviment.

Reforma de bany

En aquest habitatge que ens hem encarregat de reformar també hem millorat la cambra de bany. Un treball de renovació molt complet i en el qual hem aprofitat tot l’espai disponible. D’aquesta manera hem aconseguit generar una cambra de bany complet i que ofereix un ús funcional.

Consisteix en un bany de tres peces a què s’accedeix a través d’una porta corredissa. A la part dreta s’ha col·locat un lavabo flotant amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior. És de si gran i els dos calaixos permeten mantenir el bany ordenat i organitzat. Just davant s’ha instal·lat el nou vàter.

Per a la zona d’aigües s’ha optat per una pràctica i àmplia dutxa arran de terra. Un espai que ofereix les millors prestacions tant en el dia a dia com en els moments més relaxats. Per als tancaments s’ha escollit una elegant mampara de portes corredisses dobles. En la nova imatge d’aquesta reforma de bany les parets s’han enrajolat amb rajoles beix i grisos, el mateix to del paviment.

Reforma integral a Barcelona

Creus que és el moment de dur a terme una reforma integral en la teva llar? A Grupo Inventia posem a la teva disposició els millors professionals de sector. Des d’un equip d’interiorisme que t’assessorarà en tot moment fins a un equip d’obra que s’encarregarà puguis gaudir de la teva nova llar des del primer dia.

Tant el projecte com el pressupost de reforma integral t’ho lliurem de manera gratuïta i sense cap compromís. Per sol·licitar-pots trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure’ns per WhatsApp (veuràs la icona en aquesta mateixa web). Un dels professionals del nostre equip t’atendrà personalment per conèixer les teves necessitats. Així podrem agendar una primera visita al que serà el teu futur nova llar.